2777
2789

من تست دادم۹۷٪درونگرام،خیلیهههه،ولی خانوادم کلا درونکرا بودنو قبول ندارن و میگن ادم باید با همه ارتباط داشته باشه،تنهایی بده 

مخصوصا بابام،به زوز میبرتم بیرون حلو کسایی که نمیشناسمشون،با فحش و شده حتی کتک بردتم بیرون،،،

ولی وقتایی که خودم میخام برم بیرون میگه نه😐نباید زیاد بری بیرون

با یکی دوست میشم میگه نه چرا با فلانی دوست شدی

من سختمه اینجوری خب،نمیتونم دیگه،خیلی سخته خود واقعیت نباشی

البته دلیلشم میدونم چون من علاوه بر درونکرایی افسرده هم هستم و اینا دلیل افسرده شدنو تو خونه موندن میدونن،حتی یه درصد احتمال نمیدن رفتاراشون بد باشه...

مشاورم نمیان،نمیزارن منم برم

چیکارکنم یکم درکم کنن؟

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دقیقاا همین شرایطو دارمسر همین موضوع تحقیرمم کرده

خیلی سختههه

من کتکم خوردم،با کتک میبرنم بیرون اونم با کسی که نه حتی یه بار دیدمش نه همسنمه کسی تو اون جمع 

واییی

اره میدونم،پدرم درومده،بخدا افسردگی دارم شدید،اینا اینجچری میکنن من دارم عذاب میکشمممم

فقط هر جور شده خودتو درگیر کار و پول درآوردن کن و تا به ارامش برسی از درون حالت خوب باشه برای اونا تظاهر کن  حالا یا شوهر می‌کنی یا مستقل میشی درستو می‌خونی ولی شده باشه جونتم بدی کار کن که پول معجزه می‌کنه ببینن عرضه داری همه بهت احترام میزارن هرجورم باشی قبولت میکنن کار آنلاین واسطه گری ادمینی هرچی که از دستت بریاد خلاصه 

خیلی سختهههمن کتکم خوردم،با کتک میبرنم بیرون اونم با کسی که نه حتی یه بار دیدمش نه همسنمه کسی تو اون ...

خانواده تاکسیک فکر میکنه هنوز میتونه با تنبیه بدنی یا تهدید و فحش "درست" تربیتت کنه

در صورتی که اینا اثر منفی دارن(خیلی هاشون اینو هم میدونن)

فقط هر جور شده خودتو درگیر کار و پول درآوردن کن و تا به ارامش برسی از درون حالت خوب باشه برای اونا ت ...

اره واقعااا

بتونم با افسردگی مقابله کنم خوب میشه،خودمم تو فکر مستقل شدنم شدید،هرچند میدونم نمیزارن ولی خب باید سعیمو بکنم

فقط هر جور شده خودتو درگیر کار و پول درآوردن کن و تا به ارامش برسی از درون حالت خوب باشه برای اونا ت ...

من خودمم یه آدم درونگرام که از جمع بیزارم و خونه فقط آرامش میده بهم اینکارو کردم جواب داد به مدت تحمل کن حفظ ظاهر کن بعد که تواناییاتو دیدن کسی دیگه کاری به کارت نداره 

خانواده تاکسیک فکر میکنه هنوز میتونه با تنبیه بدنی یا تهدید و فحش "درست" تربیتت کنهدر صورتی که اینا ...

دقیقاااااا 

ولی اینا اعتقاد دارن بچه فقط با کتک تربیت میشه،هرچی شد باید بچرو کتک بزنی