2777
2789
عنوان

ivf چقد احتمال داره دفعه اول جواب بده و هزینش چند شده اگه تجربشو دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 29 پست
نیاز نیست هربار این پول رو بدی دفعه اول ای وی اف بعضی از جنین هارو فریز میکنن برا سری بعد پول انتقال ...

کاش بشه دفعه اول و هزینم زیادنشه اخه با سن کم درگیر همچین مشکلی شدم نمیدونم شکر خرا کنم یا کفرش بگم 

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندارم ۱۰۰ میلو ن اگه داشتم میرم

منم باید جور کنم یه جوری الان ندارم

ایشالا که هردومون بدون اینا طبیعی تا سال دیگه بچمون بغلمون باشه

ایشالله هر دو تامون مامان بشیم اون طبیعی من دگه بریدم یه وقت حالم خیلی خراب میشه

انشاالله میفهممت عزیزم منم از دیروز که از مطب برگشتم با خودم و خدا جنگ دارم 

راستش هیچوقت فک نمیکردم خدا با بچه امتحانم کنه هیچوقت ازش انتظارشو نداشتم من باهاش عهد بستم بهش گفتم من دنبال دارو و درمان میرم ولی اگه به نتیجه نرسم دیگه هیچوقت صداشم نمیزنم 

انشاالله میفهممت عزیزم منم از دیروز که از مطب برگشتم با خودم و خدا جنگ دارم راستش هیچوقت فک نمیکردم ...

می دوانم خیلی سخت خدا بزرگ من ده سال منتظرم  بادارو سه دفعه باردار شدم اون پوچ  حال روحیم خیلی بد کارم شده گریه مگه چکار کردم با بچه امتحان میکن  به شوهر م گفت بیا طلاق بگیرم شوهرم دعوا کرد با من 

می دوانم خیلی سخت خدا بزرگ من ده سال منتظرم بادارو سه دفعه باردار شدم اون پوچ حال روحیم خیلی بد کا ...

عزیزدلم 

این چ حرفیه اول زن و شوهر برای هم میمونن بعد بچه 

اول شوهرت بعد بچه عزیزم انشالله که هرچ زودتر مادر بشی عزیزم من ناشکری میکنم کفر میگم به خدا ولی بازم ته دلم روشنه 

نمی دونم چکار کنم کم آوردم چ امتحانی الان دگه ده سال شده

توکلت بخدا عزیزم انشالله جکمت خدا با خواستت یکی باشه

ما تکمیلی نیست بیممون بیمه آزاریم میشه تکمیلیش کرد؟

فکر کنم بشه باید یه هزینه اضافه پرداخت کنید 

به نظرم فعلا سنت زیاد نیست دنبالش نرو تا میتونی اصلاح سبک کن ان شاءالله با تنبلی خفیف باردار میشی

جاری منم با دوبار دارو مصرف کردن تنبلی داشت ولی باردار شد

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
فکر کنم بشه باید یه هزینه اضافه پرداخت کنید به نظرم فعلا سنت زیاد نیست دنبالش نرو تا میتونی اصلاح سب ...

من خودم تخمدانم و اینا سونو انجام دادم مشکل نداشت ازمایش شوهرم مشکل داشت مورفولوژیش یک هست  تعداد اسپرمشم کمه