2777
2789

بچها من هم تنبلی تخمدان دارم هم تیروئید کم کار میخوام لیزر کنم .میگن اگ در حال درمان باشی یا بعد درمان لیزر جواب میده ولی اگ بیماریت برگرده مو دوباره رشد میونه 

من چندین بار تیروئید رو درمان کردم ولی باز هم برگشته 

خب من از کجا بدونم برگشته ک دوباره پیگیر شم 

اینجوری ک باید همیشه قرص بخورم و مدام در حال آزمایش دادن باشم

اینکه میگن ی سری جاها حتی با داشتن مشکل هورمونی جواب میده راسته ؟

کجا ها؟

من پلی کیستیکم دکتر بهم گفت لیزر نکن چون فایده نداره تا وقتی هورمون ها درست نشده من نرفتم اگه کسی جو ...

اخه میگن مثلا پاها هورمونی نیس و جواب میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگن مثلا پاها هورمونی نیس و جواب میده

نمیدونم 

ولی من بالای پاهام موهاش طلایی بود اصلا دیده نمیشد 

الان لابه لاش موی ضخیم هست مثل اونایی که زیر چونه در میاد

کلا هم زیاد شده 

شاید کیس با کیس فرق کنه 

مثلا من جواب نگیرم شما بری برات خوب باشه برنگرده کلا 

منم تنبلی دارم ولی خب دارم میرم اتفاقا زیاد شنیدم و زیادم پرسیدم یسریا کامل جواب گرفته بودن بدون درم ...

اینکه میگن ی سری جاها هورمونی نیس راسته؟ک میگن حتی اگ هورمونت مشکل داشته باشه بازم ج میده 

الان جلسه چندی و واقعا کم شده

منم تنبلی داشتم دکتر بی وجدان نگفت نیا به خاطر پول هر چی لیزر کردم برگشت دو برابر زیر چونه و گلوم

وای وای 

بدبختی اینه ک حتی بعد درمان هم بر میگرده و تو مدام باید بری چکاپ

اینکه میگن ی سری جاها هورمونی نیس راسته؟ک میگن حتی اگ هورمونت مشکل داشته باشه بازم ج میده الان جلسه ...

اینو نمیدونم راستش

من یه جلسه رفتم فعلا و تاثیر خاصی ندیدم فعلا

ولی از دوستام بودن با همین مشکل تنبلی رفتن و کاملا همه جاشون جواب گرفتن الان اصلا درنمیاد موهاشون

اینجام تو نی نی سایت از یکی پرسیدم که همین مشکلو داشت اونم جواب گرفته بود

بنظرم باید ادامه داد من ادامش میدم ببینم چی میشه