2777
2789

من سه هفته هست با ی پسره آشنا شدم 

وضع مالی خیلییییی توپی داره 

قد بلند هیکلش عالی همهههه چی عالیه اصلا عیب و نقصی نداره 

من خودمم خوشگلم خوش اندامم من خانوادم وضعشون خوب نیست اما خودم شاغلم اوضاعم متوسطه 

ماشین دارم 

بعد حالا عیب این پسره چیه اصلا زنگ نمیزنه مگه وقتی بخوای همو ببینیم اونم در حد قرارمون چه ساعتی باشه و اینا 

اما هر موقع زنگش میزنم جواب میده سرشم شلوغ باشه جواب میده میزاره رو بلند گو‌ک بشنوم شلوغه 

پیام میده اما خیلی کم 

علاوه بر شغلش داره ی باغی هم درست میکنه درگیر اونم هست دو شب پیش منو برد اونجا نشونم داد گفت ببین دور اینم

نظرتون چیه؟ چیکار کنم 

قصدش نمیدونم چیه واسه ازدواج و اینا فقط باهمیم فعلا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم درگیره واقعا مثلا الان خودم حسابدارم ی جا واقعا وقت نمیکنم گوشی بردارم و کاملا به طرفت حق میدم☺️زیاد سخت نگیر یه خورده خصلت اقایونم هست که زنگ نزنن اینا اما به شدت عاشق اینن پارتنر و همسرشون تو طول روز چندین بار زنگ بزنه و جویای حالشون بشه 

از نظرم حتنا در طول روز بهش زنگ بزن مطمئن باش جوری وابستت میشه

خسیسه و بهت جدی فکر نمیکنه

انفاقا  سه بار همو دیدیم کلی غذا سفارش داد 

اونشبم‌رفت مغازه گفت چی میخوری من گفتم چیزی دلم نمیخواد کلی خوراکی خرید اورد برام کفت بخور 

نمیدونم فقط نرو باغ

دهنت سرویس😂😂😂این نتونسته ادامه اش رو توضیح بده وگرنه اونم نبرده فقط باغ رو نشونش بده بگه ببین که😂😂😂داره میگه دو شب پیش منو برد اونجا دو روز هم نبرده شب دیگه 

شب ها عملیات بیت المقدس و والفجر هجدهه😂روزا فقط فتح المبین

ریپلی کردم زیرش بنظرت خسیسه دوس پسر قبلیم میرفت پایین میگفتم آب میخوام فقط ی آب میگرفت میومد

وا اصلا اخه هیچ جای حرفایی ک راجبش زدی ربطی بهرخساست نداره 

چیز بیخودی گفت

و من چیزی ز دل کندن نمیدانم..

[QUOTE=389809519]دهنت سرویس😂😂😂این نتونسته ادامه اش رو توضیح بده وگرنه اونم نبرده فقط باغ رو نشونش بده بگه ببین کهQUOTE]

چقدر منحرفین شما انفاقا رفتیم اونجا تو حیاط یکم چرخیدیم قلیون کشیدیم اومدیم بیرون 

روزا هم گرمه دوتامونم سرکاریم 

دوس پسر قبلیم بود تاربخا هم ببین شما که خیلی فضولی

چقدر بی تربیتی من چطور راهنماییت کردم و تو کمال احترام جوابت رو دادم تو چقدر فاقد شخصیتی حیف همچین ادمی که باتوعه واقعا 

شما پس نوبتی با این و اونی😂😂انشاللله سه هفته دیگه باز بیا تاپیو بزن برا دوس پسر جدیدت