2777
2789

اگه میخواید چربی های بودنتون رو آب کنید بهتره آب یخ نخورید، پیوسته ورزش کنید و رژیم مناسب با ورزش و بدنتون رو بگیرید، از ورزش هایی مثل CX و زومبا میتونید جواب بگیرید اگرم میخواید بدن سازی برید اول چربی هارو آب کنید که زودتر نتیجه بده. اگر سوالی بود در خدمتم(مربی زومبا با سابقه کاری هستم در تهران)

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

سلام .

چربی های پهلوم خیلی رو مخه .

پسرمم کوچیکه .نمیتونم برم باشگاه .

میتونم حلقه بزنم ؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

سلام .چربی های پهلوم خیلی رو مخه .پسرمم کوچیکه .نمیتونم برم باشگاه .میتونم حلقه بزنم ؟

حلقه به هیچ عنوان نزنید چون به مهره های کمر آسیب می‌زنه

بهتره برید باشگاه چربی سوزی کنید بعد اگه خواستید برید بدنسازی که زیاد بدن سازی رو پیشنهاد نمیکنم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص ال کارنیتین تاثیری روی چربی سوزی داره؟

به شخصه طبق تجربیات و دیده هام هیچ چیز خوراکی ای موجود نیست که بتونه چربی سوزی کنه شما بهتره قند و شکر و برنج رو به حداقل برسونید و بیشتر میوه و سبزیجات بخورید و وعده های غذایی تون رو کم کم نصف کنید

عزیزم من هیکلم خوبه ریزه میزه و لاغر اما پهلو شکم دارم با اینکه از بهمن نه برنج خوردم نه نون و رعایت میکنم اما هیچ جوره اب نمیشه مربی ام دکتر هست و کلی مکمل و ویتامین داده که ریزش مو نگیرم و پوستم خراب نشه اما جواب نمیگیرم تو بدن سازی

سلام من بالاتنه ام مثل شانه هام و بازوهام پرن چیکار کنم

احتمالا استخوان بندی بدنتون بزرگ باشه یعنی تیپ بدنتون اینه ولی بازم چربی سوزی بهترینه

سلام .چربی های پهلوم خیلی رو مخه .پسرمم کوچیکه .نمیتونم برم باشگاه .میتونم حلقه بزنم ؟

توی خونه از ویدیو های یوتیوب استفاده کنید

عزیزم من هیکلم خوبه ریزه میزه و لاغر اما پهلو شکم دارم با اینکه از بهمن نه برنج خوردم نه نون و رعایت ...

مشخصه که جواب نمیگیری قربونت برم

بدنسازی عضله هارو قوی و خوش حالت می‌کنه اما وقتی مانع بزرگی به نام چربی وجود داره جواب نمیگیرید بهتره چربی هارو بسوزونید و بعد تازه برید سراغ بدن سازی و...

چطوری

بهتره در وحله اول ورزش های در تحرک و مخصوص چربی سوزی انجام بدید مثل کامنت های بالا که گفتم CX و زومبا و ...

باعث میشن چربی اضافه از بین بره و بدنسازی باعث رشد و فرم گیری بدن و عضلات بشه

من قدم ۱۵۶ وزنم ۴۴ یکم شکم دارم فیتنس تی ار ایکس میرم خوبه بنظرتون؟

وزنتون متعادل و چه بسا کم هم هست😅

اگر تحت نظر مربی مجرب هستید بله عالیه

برای شکمتون بهتره سونوگرافی رحم و تخمدان برید و اگر مشکلی نبود میتونید کربوهیدرات و قند و برنج رو حذف کنید البته تحت نظر مربی خودتون