اگه میخواید چربی های بودنتون رو آب کنید بهتره آب یخ نخورید، پیوسته ورزش کنید و رژیم مناسب با ورزش و بدنتون رو بگیرید، از ورزش هایی مثل CX و زومبا میتونید جواب بگیرید اگرم میخواید بدن سازی برید اول چربی هارو آب کنید که زودتر نتیجه بده. اگر سوالی بود در خدمتم(مربی زومبا با سابقه کاری هستم در تهران)
🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به شخصه طبق تجربیات و دیده هام هیچ چیز خوراکی ای موجود نیست که بتونه چربی سوزی کنه شما بهتره قند و شکر و برنج رو به حداقل برسونید و بیشتر میوه و سبزیجات بخورید و وعده های غذایی تون رو کم کم نصف کنید
🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
عزیزم من هیکلم خوبه ریزه میزه و لاغر اما پهلو شکم دارم با اینکه از بهمن نه برنج خوردم نه نون و رعایت میکنم اما هیچ جوره اب نمیشه مربی ام دکتر هست و کلی مکمل و ویتامین داده که ریزش مو نگیرم و پوستم خراب نشه اما جواب نمیگیرم تو بدن سازی
عزیزم من هیکلم خوبه ریزه میزه و لاغر اما پهلو شکم دارم با اینکه از بهمن نه برنج خوردم نه نون و رعایت ...
مشخصه که جواب نمیگیری قربونت برم
بدنسازی عضله هارو قوی و خوش حالت میکنه اما وقتی مانع بزرگی به نام چربی وجود داره جواب نمیگیرید بهتره چربی هارو بسوزونید و بعد تازه برید سراغ بدن سازی و...