2777
2789
عنوان

عجب بدبختی شده😭😭😭

2297 بازدید | 116 پست

خانوما من سایز سینه هام کوچیکه ۶۰ اینطوراست

موندم چه غلطی کنم چرا درست نمیشه😭😭😭😭😭😭

یعنی هیچ راهی جز پروتز نداره؟؟؟

شما تجربه ای دارید در این زمینه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردی؟

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

شصت خوبه بعد ازدواج بهتر میشه 

بزرگ باشه بعد ازدواج بزرگتر بعد زایمان آویزون میشع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شوهر کن

سپس حاملو شو

علاوه بره ممه های تپل🥴🤣 شیر هم گیرت میاد 😂😂

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

میگن پست ون گاو خوبه    کباب کن بخور   قدیمیا گفتن

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

حجم سینه فقط مربوطه ب ژنتیک 

منم سایزم از ۶۰ کمتره

اصلا سوتین نیاز ندارم 

ورزش هم عضله زیر سینه رو فرم میده 

باعث نمیشه سینه حجم بگیره 

چون بافت سینه چربیه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀