2777
2789

به کل با خانواده شوهر روابطی نداره 

الانم رفته یک شهر دورتر برای کار 

اگه شوهرش بیاد ماهی یک‌مرتبه سری بزنه ایشون اصلا نمیاد 

برادر شوهر و خواهر شوهر براش غریبه اند 

حتی تسلیت پدرشوهرم رو به شوهرم و برادرای دیگه نگفت 

عین یک غریبه اومد و رفت 

هرچی میشه در موردش رو شوهرش ممکنه به مادرش بگه شایدم نگه 

فامیل شوهر کاری هم باهاش ندارن ولی مدلش اینه

به نطرتون کارش درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاری به بد و خوب بودنش ندارم لابد به صلاح زندگیشه این رفتار 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

مدلش هست دیگه بنظرم شما هم حرف نبر بیار بذار زندگی کنند

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

درست و غلط که نمیشه گفت 

چون ممکنه شما خبر نداشته باشی ولی موضوعاتی شده توی خانواده صلاح دونسته کلا دوری کنه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بعضيا مدلشون اينجوري يكي تو فاميل داريم با خودشم درگيره با هيچكس رفتو امد نميكنه ب جز مامان خودش

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد