2777
2789

من دیشب تولدم بود 

شوهرم خیلی دیر اومد گفت سرم درد میکرد خواب بودم قرار شد بریم شام بخوریم تو جاده یه ماشین از روبرو اومد سبقت که جلوترش سه تا ماشین دیگه بودن  و در صدم ثانیه تونس رد شه خیلی خطرناک بود ... رفتیم شام بخوریم من نمیتونم لبنیات بخورم ولی شوهرم خیلی دوست داره گفتم پارچ دوغ بگیر با هم بخوریم گفت باشه بعد گفتم حیف نشه پارچه چون من که نصف لیوان بسمه گفت بابا تو گفتی منم عصبی شدم داد زدم سرش گفتم من به خاطر اینکه تو دوست داری گفتم اما تو نکردی بگی یه نوشابه بگیریم که با هم بخوریم اینقدر بی معرفتی ... ساعت ۱۰ شب اومدی دنبالم ولی برا تولد برادرزاده ات ۹ و ربع اونجا بودی ... هر سری همین بساطه هر شب یا سرش درد میکنه یا خوابش میاد 

کادویی چیزی هم نداد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین تا شما به خودت احترام نذاری، شوهرت هم نمیذاره

شما باید میگفتی یه دوغ برای خودت بگیر یه نوشابه برای من، شوهرت یا یادش نیست یا حتی یادشه ولی فکر میکنه چیز مهمی نیست که شما دوغ نمیخوری، خب چاره‌ش این نیست سکوت کنی و خواسته‌ت رو نگی، اتفاقا باید خیلی طبیعی بگی چی میخوای تا اونم یاد بگیره خواسته تو مهمه

درمورد ساعت اومدن هم اونجا جای بحث نبوده، بالاخره که اومده، میتونستی مثلا هفته پیش بگی فلان شب که میریم بیرون، ساعت چند میای؟ ساعت فلان بیا. کیک هم فلان مدل من دوست دارم 

درک میکنم که دوست داری خودش به فکر باشه بدون اینکه تو بهش بگی، ولی وقتی بلد نیست یا براش مهم نیست، هرچقدر هم توی خودت بریزی قرار نیست یک سال متحول بشه که، باید بگی بهش 

ببین تا شما به خودت احترام نذاری، شوهرت هم نمیذارهشما باید میگفتی یه دوغ برای خودت بگیر یه نوشابه بر ...

تو این سه سال گفتم من دوست دارم تولدم کیک داشته باشم ولی نگرفته 

به نظرت الان پبام بدم گله کنم

سر دیر اومدن باهاش صحبت کن بگو دوست ندارم دیر میای اما حرف بقیه رو وسط نکش.نگو برای فلانی زود اومدی برای من دیر. چون جبهه میگیره 

سر دوغ هم اشتباه کاملا از جانب تو بوده‌. بگو نوشابه میخوام. تمام. 

خواسته هاتو واضح و شفاف بگو که به مشکل نخوری. حتی سر کادو بگو توقع کادو داشتم و ناراحت شدم