2777
2789

من هیچ پارتی و معرفی ندارم شرکت های بزرگ و سرشناس که معرف پ پارتی می‌خوان منم که هنوز صفرم حالا تجربه و سابقه هم ندارم 

حالا شرکتهای کوچک فقط میمونن

تو شهرم کلی شرکت های کوچک و موسسات حسابداری هستن ولی خب من هیچ کدومشون رو نمی‌شناسم یعنی هیچی نمیدونم 

فقط دارم از تو گروه حسابداری شهرم درخواست کارآموزی میکنم میگن بیا شرکت ما 

ولی منم خیلی میترسم حتی برا اولین بار مصاحبشو برم کسی رو هم ندارم که باهاش برم مثلاً میگن طبقه سوم یه ساختمونی آخه شرکتا کوچیکن

خیلی ترس و لرز دارم چیکار کنم برم نرم 

البته بیشتر خانوم میگیرن تو آگهی دیدم برا بعضیا هم فرقی ندارع ولی احتمال میدم کارمند خانوم بیشتر باشه چون خانوما با حقوق کم کار میکنن اکثراً

ولی خیلی میترسم 25 سالمه تنهایی میترسم برم 

من چادریم میترسم اتفاقی برام بیفته چیکار کنم به نظرتون 

لطفاً گارد نگیرین که چادری چرا گفتی 

من فقط شرایطمو گفتم کاری به حاشیه ندارم 

البته یه شرکت دیگه هم گفته بیا تو اینترنت و نقشه که میزنم اسم شرکت رو آورده احتمالا قابل اعتمادع 

چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همسایه خوبی که باهاش رفت امد داشته باشی هم میتونی بگی باهات بیاد و اگه کسی اومد هم دست خالی برش نگردون یه چیزی براش بگیر خوشحال شه هرجا خواستی باهات بیاد مثلا مانتویی شالی چیزی

آخر بدَمَد صُبحِ اُمید از شَبِ مَن🌱🤍
اگه همسایه خوبی که باهاش رفت امد داشته باشی هم میتونی بگی باهات بیاد و اگه کسی اومد هم دست خالی برش ...

نه متاسفانه همسایه نداریم 

مامانم هست که لج کرده نمیاد میگه قبول نمیکنن منو تو شهر راه نبر 

مگه اینکه به یکی از دوستام بگم