2777
2789
من هیچوقت دوست نداشتم دختر بیارم چون میترسیدم کمبودهای خودمو روی اون تلافی کنم

منم  ولی الان خیلی بهش میرسم  نمیزارم کمبودی داشته باشه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خیلی چیزا ولی یکی که هیچ وقت یادم نمیره مامان بابای من کلا فکر و فامیل و بقیه براشون مهمتر از بچهاشو ...

ونم همیشه دوست داشتم یه چرخ خیاطی برام بخرند و هیچ وقت نشد.ولی خدایی نو جوون بودم بابام برام ژانومه خرید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوچرخه سواری اسکیت سواری الان موقعیت شو دارم ولی دیگه لذتی برام نداره یا اینکه دوتا کلمه محبت آمیز ا ...

من بابام همه چی برامون میخرید ولی محبت مادر هیچوقت من نداشتم

نزاشت درس بخونم نذاشت یه اردو برم نذاشت حتی یه تبلت داشته باشم 

درصورتی که خواهرم همه چی داشت از ۹ سالگی مادر من همیشه منو به چشم هوو میبینه حتی الانم بین بچه هامون فرق میذاره

عالیه عزیزم ... ما ک مادر خوبی نداشتیم باید برا بچه هامون خوب باشیم ب اندازه کافی رفتارای سمی پدرماد ...

من یادم آرزوم بود بزرگ بشم بتونم خودم کارایی ک دوس دارم انجام بدم. آرزوم بزرگ شدن بود

ولی الان دخترم میگه من دلم نمیخواد بزرگ شم کاش همیشه بچه بمونم

چقد تفاوت نسل داریم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من هیچوقت دوست نداشتم دختر بیارم چون میترسیدم کمبودهای خودمو روی اون تلافی کنم

منم دوس ندارم دختر داشته باشم ...میترسم براش مادر خوبی نباشم ...نتونم باهاش صمیمی باشم... 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بزرگترین حسرت این بود که بابام بره سرکار 💔 مریض بود و یه حس وحشتناکی بود وقتی تو مدرسه می پرسیدن بابات چیکاره س😢 هم حسرت پدر دارم هم تا حدودی مادر😥 بعضی وقتا می شینم گریه میکنم از بی کسی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

کاش مادرم بی عرضه نبود

لباس های قشنگ تنمون میکرد نه زشت 

پدرم انقد مادرمو عذاب نمیداد

پدر مادرم حواسشون به من میبود نه اینکه ولم کنن

من مادرم حتی در مورد پریود هم بهم توضیح نداده بود🙂

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

ونم همیشه دوست داشتم یه چرخ خیاطی برام بخرند و هیچ وقت نشد.ولی خدایی نو جوون بودم بابام برام ژانومه ...

نه من هنوزم که ازدواج کردم چرخ خیاطی ندارم   کلا جهاز نداشتم دیگه با شوهرم وسایل واجب خریدیم گفتیم چرخ واجب نیست بعدم که دیدم پدر شوهرم توقع داره من خیاطی کنم و پول در بیارم قیدش زدم ولی اون چرخ خیاطی اسباب بازی خیلی تو دلم مونده نسبت به اون موقع خیلی لاکچری بود و اینکه خانوادم از بچه پنج سال توقع داشتن که درک کنم اون داشته باشه من نداشته باشم

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

من یادم آرزوم بود بزرگ بشم بتونم خودم کارایی ک دوس دارم انجام بدم. آرزوم بزرگ شدن بودولی الان دخترم ...

آره دخترای منم دوست ندارن بزرگ شن😃 ما نمی فهمیدیم اینا خوب فهمیدن 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من یادم آرزوم بود بزرگ بشم بتونم خودم کارایی ک دوس دارم انجام بدم. آرزوم بزرگ شدن بودولی الان دخترم ...

چقدر خوبه... مطمئنا روان دخترت تو بزرگسالی و زندگی آینده ش سالمه...آدم صبور و مهربونیه ...

من بعضی اوقات بی حوصله ...افسرده ... بی اعصابم ...دقیقا رفتارای مادرمو دارم ....دوس ندارم بچم بیاد کنارم گاهی اوقات ... ولی همیشه سعی میکنم باهاش دوستی کنم بازی و هزاران چیز دیگه ...امیدوارم تمام رفتارای منفی حذف بشه

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40