2777
2789
عنوان

از باباهاتون چطور پول میگیرید

132 بازدید | 14 پست

من خیلی دلم میخواد برای المپیاد ریاضی بخونم اما فقط در حد کتاب های کلاس نهم بلدم و مباحث المپیاد خیلی سطح بالاست نیاز به یه معلم یا استاد دارم و هزینه کلاس ها خیلی بالاست یه جا را پیدا کردم ۱۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان پول کلاس های آنلاینش هست نمی‌دونم چطوری به بابام بگم که قبول کنه خیلی دوست دارم شرکت کنم اما بابام مطمئنم رد می‌کنه مامانم هم پشتیبانی نمیکنه میگه ریاضی پیرت می‌کنه و برو دنبال آرایشگری و کارهای دخترانه فلان ولی من دوست ندارم نمی‌دونم چطوری ازش بگیرم 

شما از باباهاتون واسه مسائل مختلف چطوری پول می گرفتید ؟ 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام که دوزار هم نمیده

مامانمم برای چیزای آموزشی راحت پول میده

ولی بعضی وقتا برای زیبایی و اینا مقاوت داره اونم یه دو روز میرم رو مغزش و خودمو لوس میکنم میده

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

فکر نکنم بدن میگن پول واسه مدرست باید بدیم

ولی چون تو تاپیکت راهکار میخوای

بشین بهشون مستقیم بگو المپیاد دوست داری و یه جا پیدا کردی که به نظرت خوبه

باهم تحقیق کنیم شاید شما جای بهتر با قیمت مناسب تر پیدا کنین احتمال ترغیبشون زیاده گیر به پولش کمتر میدن اونموقع

بابام که دوزار هم نمیدهمامانمم برای چیزای آموزشی راحت پول میدهولی بعضی وقتا برای زیبایی و اینا مقاوت ...

من مامانم من و شوت می‌کنه سمت بابام ، بابام هم من و می‌فرسته سمت مامانم معلومه میخوان بپیچوننم تا یادم بره 

مامانم میگه آخه این چیز ها که به کلاس نیست هزار تا کتاب دیگه هم میخواد یه عالمه پولمون هم می‌ره آخرشم هیچ جا قبول نمیشی

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

فکر نکنم بدن میگن پول واسه مدرست باید بدیمولی چون تو تاپیکت راهکار میخوایبشین بهشون مستقیم بگو المپی ...

مامانم میگه یه کلاس نیست که هزارتا کتاب دیگه هم میخواد بعدشم این همه خرج کنیم معلوم نیست قبول بشی 

من خودم دنبال مدال اینجور چیزها نیستم دلم میخواد دلی بخونم ولی یکی بهم یاد بده نمی‌دونم چطوری بخونم 

بابام اصلا نیازی نیست من بگم خودش چند روز یه بار پول میزنه واسم نقد هم میده ولی بازم بخوام برم بیرون با کارت بابام میرم خرید😂✨

بنظرم بشین با بابات صحبت کن راجب علایقت و ایندت و.... اما صحبت هاتو آماده کن از قبل با خودت سبک سنگین کن طوری که مظلومانه باشی(این تکنیک منه)

ولی بازم من با نظر مامانت بیشتر موافقم

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

مامانم میگه یه کلاس نیست که هزارتا کتاب دیگه هم میخواد بعدشم این همه خرج کنیم معلوم نیست قبول بشی من ...

ببین یوتوب فایل بدرد بخور داره؟

اگه دلی دوست داری بخونی کلاس زبانی چیزی برو بعدا به کارت بیاد

اگه انگیزه و هدف جدی نداری نرو بنظرم

ببین یوتوب فایل بدرد بخور داره؟اگه دلی دوست داری بخونی کلاس زبانی چیزی برو بعدا به کارت بیاداگه انگی ...

کلاس زبانم میرم 

یوتیوب و اینا به زبان انگلیسیه و زبان من در حد این نیست که تدریس های ریاضی را ببینم خیلی آموزش های کمی برای المپیاد هست واسه تیزهوشان و کنکور همه جا ریخته اما برای المپیاد اصلا نمیشه رایگان پیدا کرد حتی کلاس هاشم کم پیدا میشه 

کلاس زبانم میرم یوتیوب و اینا به زبان انگلیسیه و زبان من در حد این نیست که تدریس های ریاضی را ببینم ...

عزیزم روراست بهت بگم همینجوری بخوای خرج کنی دنبال مدال و اینا نباشی نه تنها خانواده بهت بها نمیدن بلکه بعدا منتم میزارن پول رو بیهوده خرج کردی

المپیادم تو کشور ما خیلی بهش بها نمیدن

خودت انقدر تو سختی ننداز

برای دهم به بعد حمایت مالی کامل برای کنکورت لازم داری

به نظرم پول اون موقع بخواه

بابام اصلا نیازی نیست من بگم خودش چند روز یه بار پول میزنه واسم نقد هم میده ولی بازم بخوام برم بیرون ...

من واقعا از کلاس هفتم دوست داشتم برای المپیاد بخونم اما اینقدر پدر و مادرم مخالفت کردند و مامانم گفت هر کی ریاضی خونده زود مرده فلان بیخیال شدم اما الان واقعا دلم میخواد بخونم ولی هیچکس نیست حمایتم کنه حالا دوستم صبح تا شب سرش تو گوشیه مامانش به زور این همه کلاس مینوستش نمیره بعد من باید التماس کنم که بفرستنم 

عزیزم روراست بهت بگم همینجوری بخوای خرج کنی دنبال مدال و اینا نباشی نه تنها خانواده بهت بها نمیدن بل ...

من ریاضی را دوست دارم برای مدال هم تلاشمو میکنم اما اگه نشد واقعا دست من نیست چون گرفتن مدال خیلی سخته من دلم میخواد سطح علمی ریاضیم بره بالا بعد از اون طرف رشته ام انسانیه میخواستم ریاضی بخونم اما مامان و بابام مخالفت کردند

اینجوری کلا از دنیای ریاضی دور میشم 

من ریاضی را دوست دارم برای مدال هم تلاشمو میکنم اما اگه نشد واقعا دست من نیست چون گرفتن مدال خیلی سخ ...

سال بعد درسات سخت میشه ریاضی تو وقت آزاد نمیتونی بخونی

اگه خیلی دوسش داری تو کنکور مدیریت بزن و برو جلو

کسی هم مخالفت نمیکنه باهات

سال بعد درسات سخت میشه ریاضی تو وقت آزاد نمیتونی بخونیاگه خیلی دوسش داری تو کنکور مدیریت بزن و برو ج ...

مرسی ممنون از راهنماییت