2777
2789

کسی هست کمک کنه. من باید ثایت کنم که این هرزه ها باهمن نزارم. دارن همه شواهدو از بین میبرن. تو رو قران کسی هست تو همراه اول آشنا داشته باشه؟؟؟

بچه ها میشه لطفا برای حاجت قلبی من صلوات بفرستین. ممنونتونم😍

نیمدونم والا شواهد و مدارک هم شرایط خودش داره که دادگاه و کلانتری ازت قبول کنند یا نه اگه اطمینان داری برو شکایت رابطه نامشروع کن دیگه رسوایی شده بزار قانونی پیش بره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازطریق دادگاه برو پرینت بگیر

من پرینت همراه من خودشو دو ماهشو دارم‌

تا من برم دادگاهو بالا پایین کنم همه چی از بین رفته

نیمدونم والا شواهد و مدارک هم شرایط خودش داره که دادگاه و کلانتری ازت قبول کنند یا نه اگه اطمینان دا ...

رفتم خونه دختره ازش اعتراف گرفتم صداشو ضبط کردم. الان زدن زیرش

اگه دختره متاهله شاید بتونی کاری کنی اما اگه مجرد یا مطلقست باید بگم با دو تاکلمه که به هم محرمیم میتونن سر وته رابطشونو هم بیارن و تو دستت به چیزی بند نیست 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

اگه دختره متاهله شاید بتونی کاری کنی اما اگه مجرد یا مطلقست باید بگم با دو تاکلمه که به هم محرمیم می ...

برادرای دختره میکشنش

ازطریق دادگاه برو پرینت بگیر

دادگاه پرینت خط هر شخصی رو فقط به خود شخص میتونه ارائه بده یعنی سیم کارتی که با کد ملی به نام شخص ثبت نام هست هیچچ قانونی وجود نداره که شخص دیگه حتی همسر رو در اختیار شما بزارن

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer