2777
2789
عنوان

خانمایی که میخوان مادر بشن بیاین براتون دعا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 46 پست
لطفا برا منم دعا کن زود بچه دار شم مینا هستم

انشالله به حق فاطمه زهرا خدا دلتو با فرزند سالم و صالح شاد کنه

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل درد داری؟ من تو اقدامم زیر دلم شدید 15روز درد میکنه

من ماه هفتمم عزیزم اکثرا دردای شدید دارم همه چی دل درد پا درد معقد مثانه درد همه چیم درد میکنه استراحت مطلفم و شیاف میذارم از اول بارداریم

خدایا برای همه چی شکرت

من ماه هفتمم عزیزم اکثرا دردای شدید دارم همه چی دل درد پا درد معقد مثانه درد همه چیم درد میکنه استرا ...

خدا کمکت کنه ب این فکر کن ک نی نی دار داری میشی خدا ارامش بده بهت همه این روز ا خاطره بشن نینیت بغل بگیری ان شاالله

خواهرمن 38سالکی ازدواج کرد بایه شوهر خوب وجوان

خوشبخت ترین باشن ان شاءالله 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

دوستان لطفا محبت کنید تاپیک کتاب مقررات رو گزارش بزنید ممنونتون میشم 🌹💋💋

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اسمم حدیثیکساله اقدامم برام دعا کن😭 منم برای شما دعا میکنم

انشالله خدا دلتو با فرزند سالم و صالح شاد کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

برای خواهرم دعا کن یک سال اقدامه هرماه چشم انتظار دعاکن این ماه نی نی دار باشه

انشالله به سلامتی باردار میشن به حق فاطمه زهرا با فرزند سالم و صالح دلشون شاد بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودت هم عزیزم یه دعایی هست ورودی در ک میخای وارد سالن بشی بزنی بخت گشای خوبیه گاهی سنگینی میفته ب بخ ...

بلدی اون دعارو ؟؟