2777
2789

سلام.بچه هامو هم می فرستم کلاس زبان هم باشگاه..نمی خوام بیشتر وقتشون به بازی با گوشی بگذره..دلم می خواد خیلی موفق باشند در آینده...کمربند قرمز دارند تا یکماه در تکواندو کمربند قرمز مشکی می گیرند...یک روز در میان باشگاه و کلاس زبان انگلیسی میرن...گاهی گلایه می کنند که هسته میشیم ولی چون آپارتمان هستیم اکثرا محوطه بازی می کنند و شبها ۷/۵ تا ۹ روزهای زوج باشگاه و شبها ۷/۵ تا ۹:۱۵ روزهای فرد زبان انگلیسی دارند...زمانی اختصاص دادم که در طول روز بازی کنند ... پسر کوچیکم عاشق باشگاهه ولی بزرگه زیاد همکاری نمی کنه...وقتی باشگاه میرن شادتر میشن. مدتی باشگاه نمی رفتند پسر کوچیکم گفت مامان چرا دیگه مثل قبلنا خوش نمی گذره؟!فکر کردم شاید بخاطر باشگاه نرفتن باشه...لطفا بهم بگین که به بچه هام اذیت می کنم؟یا چیکار کنم

اینی ک گفتی چیز فشرده ای نبود ولی بچه ها اگه باهاش اوکی نیستن نفرست بزرگه دوس نداره خب نره باشگاه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من در هر امری، میانه روی بهترینه. فرستادن کلاس در صورتی خوب هست که خود کودک علاقه داشته باشه، خسته نشه و از اونطرف براش حکم سرگرم کنندگی داشته باشه نه فشار. مثلا اگه کلاس ورزش رزمی می فرستید، هدف سلامتی و لذت بردن از کلاس باشه. نه تمرکز روی رنگ کمربند

یا فرضا زبان خوندن از واجبات هست. ولی به شیوه ای که دلزده نشن. مثلا پیدا کردن انیمیشن های جالب به زیان انگلیسی و همراه هم تماشا کردن و لذت بردن. اینطوری کودک احساس می کنه این کلاس رفتن براش نتیجه ای داره و تشویق میشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم