2777
2789
عنوان

چکار کنم که دیگه بالا نیارم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 38 پست

من از زندگی سیر شده بودم ۱۶ هفته به بعد خیلی بهتر شدم چاره ای جز تحمل نیست عزیزدلم

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

رب انار ملس شاید تاثیر داشته باشهلیمو بیسکوییتواسه هر کسی متفاوته ببین با کدوم حالت بهتر میشه

همه اینارو امتحان کردم،فقط واسه یه لحظه تهوع و میبره،ولی معدن سنگین میشه تا بالا میارم آروم نمیشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭بخدا دیگ حال روحی و روانی هم بهم ریخته

منم همینم خیلی بذه تا چند روز پیش همش گریه میکردم واسه من از پنج هفته شروع شد الان چند روزه یکم بهترم ولی هنوز تهوع دارم

من بادوم شور میخوردم رب انار هم خوبه کشک هم خوبه

سعی کن غذا چرب نخوری منم نمیخورم

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سر جفت بارداریم از اول تا آخرین روز دمیترون خوردم

یه روز نمیخوردم بالا میاوردم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨