2777
2789

من هیچ پارتی و معرفی ندارم شرکت های بزرگ و سرشناس که معرف پ پارتی می‌خوان منم که هنوز صفرم حالا تجربه و سابقه هم ندارم 

حالا شرکتهای کوچک فقط میمونن

تو شهرم کلی شرکت های کوچک و موسسات حسابداری هستن ولی خب من هیچ کدومشون رو نمی‌شناسم یعنی هیچی نمیدونم 

فقط دارم از تو گروه حسابداری شهرم درخواست کارآموزی میکنم میگن بیا شرکت ما 

ولی منم خیلی میترسم حتی برا اولین بار مصاحبشو برم کسی رو هم ندارم که باهاش برم مثلاً میگن طبقه سوم یه ساختمونی آخه شرکتا کوچیکن

خیلی ترس و لرز دارم چیکار کنم برم نرم 

البته بیشتر خانوم میگیرن تو آگهی دیدم برا بعضیا هم فرقی ندارع ولی احتمال میدم کارمند خانوم بیشتر باشه چون خانوما با حقوق کم کار میکنن اکثراً

ولی خیلی میترسم 25 سالمه تنهایی میترسم برم 

من چادریم میترسم اتفاقی برام بیفته چیکار کنم به نظرتون 

لطفاً گارد نگیرین که چادری چرا گفتی 

من فقط شرایطمو گفتم کاری به حاشیه ندارم 

البته یه شرکت دیگه هم گفته بیا تو اینترنت و نقشه که میزنم اسم شرکت رو آورده احتمالا قابل اعتمادع 

چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترسترس رو خود ما ادما به وجود میاریمچرا میترسی مگه لولو ان؟چرا باید بترسی؟ تو یه بزرگسالی هرچی هم ب ...

تا یه جایی نمی‌ترسم ولی اگه جایی که میرم نقشه باشه چی وقتی نمی‌شناسم برم اونجا بریزن سرم مثلاً تجاوز چه جوری از خودم دفاع کنم 

چند بار که مصاحبه بری و ببینی مردم چه رقابتی میکنن سر استخدامنه تنها ترست میریزه بلکه نسبت به استخدا ...

آخه من استخدام نمی‌خوام فقط کارآموزی می‌خوام 

برا یع کارآموزی دارم عذاب میکشم استخدام که دیگه خودکشی میکنم

چه کاری کجا

یه نمونش من مثلا سنم کم بود، ۱۵ سالم بود، میرفتم کارای تدوین و بنر های تبلیغاتی دیجیتالیم رو معرفی و پرزنت کنم به مغازه ها یا حالا شرکتا عین بنز میترسیدم، تا ۲ ماه میرفتم دم مغازه هی با خودم کلنجار میرفتم که برم به طرف چی بگم؟ اولین معرفیم انگار زانوهام داشت خالی میکرد از استرس

ولی عبور از اون ترس باعث شد الان کلا یه شخصیت دیگه بشم، اعتناد به نفسم سر به فلک بکشه

اینه که میگم اشکال نداره بترس و برو انجامش بده 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

تا یه جایی نمی‌ترسم ولی اگه جایی که میرم نقشه باشه چی وقتی نمی‌شناسم برم اونجا بریزن سرم مثلاً تجاوز ...

😐

عزیزم نترس

وقتی رفتی برای مصاحبه دقت کن که کارمند خانم هم داشته باشن و در حین کار کردن ببینیشون (منظور شرکت فعالی باشه)

قبل رفتن هم به خانواده یا دوست لوکیشن محلی که میری و بده

(چون پرسیدی میگم، تعداد جاهایی که ممکنه از کارمند توقع عمل غیر متعارف داشته باشن زیاده ولی زورکی کاری و نمیکنن، میتونی محیطای زنانه و برای کار انتخاب کنی یا مدیرت خانم باشه که خیلی عالی میشه)

😐عزیزم نترسوقتی رفتی برای مصاحبه دقت کن که کارمند خانم هم داشته باشن و در حین کار کردن ببینیشون (من ...

از کجا ببینم کارمند خانوم دارن شاید تو یه اتاق دیگه باشن

شاید فقط یه آقا اومد 

من باید چیکار کنم نمیتونم برم که همه سوراخاشونو نگاه کنم کارمند خانومشونو بیینم

بازم ترس دارع

منم خیلی دوست دارم برم سرکار اگهی دیوار هم زیاده ولی نمیتونم اعتماد کنم شوهرم میگه مگه از گشنگی مردی؟

ولی دوست دارم مستقل شم از بیکاری خسته شدم اما هرجایی نمیشه رفت ریسکش بالاست

حق داری

منم خیلی دوست دارم برم سرکار اگهی دیوار هم زیاده ولی نمیتونم اعتماد کنم شوهرم میگه مگه از گشنگی مردی ...

ولی خوش به حالت حداقل متأهلی بلاخره تکلیفت مشخصه

من چی مجردم اگه بیکار باشم که خانوادم منو میکشن چنان تحقیرم میکنن و آبرومو میبرن که فقط خودکشی لذت بخش میشه برام

ولی خوش به حالت حداقل متأهلی بلاخره تکلیفت مشخصهمن چی مجردم اگه بیکار باشم که خانوادم منو میکشن چنان ...

نه بابا مطمئن باش هرکی هرجایی هست از جایگاهش راضی نیست من الان میگم خوشبحال شما مجردی مسوولیت زندگی و بچه به گردنت نیست فقط خودتی

من شب تا صبح فکر میکنم چجوری شاغل شم هزار تا کار میخوام انجام بدم که پول میخواد نمیخوام اویزون شوهرم باشم 

نه بابا مطمئن باش هرکی هرجایی هست از جایگاهش راضی نیست من الان میگم خوشبحال شما مجردی مسوولیت زندگی ...

دیگه بلاخره تو ایران شوهر وظیفشه خرجی و نفقه بده حالا شما دوست هم نداشته باشی ولی قانونه

شوهر که نمیتونه شمارو مجبور کنه بری سرکار و یا هر چی

ولی منه مجرد دیگه نمیتونم از خانوادم پول بگیرم وظیفشون که نیست تا یه جایی وظیفشونه منم باید به فکر کار و اینا باشم اما با این اوضاع کار خیلی حالم بد میشه 

دیگه بلاخره تو ایران شوهر وظیفشه خرجی و نفقه بده حالا شما دوست هم نداشته باشی ولی قانونهشوهر که نمیت ...

انشاالله خدا برات بسازه یه کار خیلی خوب گیرت بیاد

بله وظیفه شوهر خرجی دادن به زنشه من میگم عمل بینی میگه خونه بابات عمل میکردی میگم ماشین میخوام میگه خونه بابات میخریدی دیگه باید خودم کار کنم وظیفه خودمه