2777
2789

شوهر‌دوستم 

کاری نمیشه کرد 

پذیرش و تحمل 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار شوهرم اومد قهر کنه 

کوبیدم تو پهلوش گفتم قهری ؟؟؟؟؟؟!!!!

همینم مونده مردم بفهمن شوهرم اخلاقای زنونه داره و مثل زنا قهر میکنه؟؟؟ قابلیت حامله شدن هم داری یا فقط اخلاقت زنونست!!!

یهو صاف نشست جدی  شد گفت 

نهههه کی گفته قهرم ! 

دیگه همون یبار شد

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

یه بار شوهرم اومد قهر کنه کوبیدم تو پهلوش گفتم قهری ؟؟؟؟؟؟!!!!همینم مونده مردم بفهمن شوهرم اخلاقای ز ...

دمت گرررم😂😂😂

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

شوهر‌دوستم کاری نمیشه کرد پذیرش و تحمل

تحمل مرد پرنسس راحت نیست انگار اون زنه و زنش شوهرشه 

هر چی نازشو بکشید بدتر میشه 

مردا با زنا فرق دارن نباید ناز و عشوشونو کشید بدتر میکنن

اونروز دختر عمم میگفت با شوهرم دعوام شد،رفت اتاقش دو دیقه بعد اومد بیرون دیدم چمدونشو جمع کرده داره میره خونه مادرش.خلاصه رفته خونه مادرش و چند روزی مونده،زنشو با بچه هاش تنها گزاشته.دختر عمم هم پاشده بعد ۳یا۴روز رفته دنبالش جلو خانواده دوماد عمم گفته پاشو بریم عروس خانوم،پاشو بریم سر خونه زندگیمون زشته،آره دیگه آورده شوهرشو خونه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

تحمل مرد پرنسس راحت نیست انگار اون زنه و زنش شوهرشه هر چی نازشو بکشید بدتر میشه مردا با زنا فرق دارن ...

اره منم نمیگم راحته 

میگم راهی برای درست شدنش نیست اگر خود مرد نخواد 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

شوهر منم قهر قهروعه جوری که نتونستم هیچوقت باهاش صمیمی باشم چون ممکنه قهر کنه

کلا با مردا نباید صمیمی بشید یا اتو میگیرن یا سواستفاده میکنن برای ازار روانی دادن به زن 

این مشاور میگفت صمیمت با مرد حماقته 

حرفاتو بدوست قابل اطمینان یا مادرت بگو 

در لحظه باید واکنش محکم نشون بدین بفهمن اینجا خونه ی ننشون نیست

والا شوهر من قهر کرد یه سری،منم گفتم خاک تو سرت که همش مثل زنا قهر میکنی با دوکیلو پشم مگه قهر میکنن؟یکم درست شده

والا شوهر من قهر کرد یه سری،منم گفتم خاک تو سرت که همش مثل زنا قهر میکنی با دوکیلو پشم مگه قهر میکنن ...

کار درستی کردی 

به جای منت کشی و ناز کشی باید زد تو پرشون 

منت کشی کنی خوششون میاد هی تکرار میکنن براشون میشه عادت 

دخترا باید تو دوران دوستی و نامزدی طرف رو بشناسن 

اگر دیدن درست نمیشه کامل کات کنن و احساسی برخورد نکنن

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌