2777
2789

من امسال ورودی یازدهمم

تجربی 

بعد خیلی برنامه داشتم که تابستون دهمو جمع کنم و یازدهم رو شروع کنم 

تا یه جاهایی هم پیش رفتم ولی الان واقعا دیگه حوصله ندارم 

الان دوهفتس همش میگم از شنبه شروع میکنم ولی نمیشه 

حال ندارم دیگه انقدر خوندم از طرفی هم همش خودخوری میکنم و میگم چرا نخوندم 

من چرا الکی دراز کشیدم اینجا و کاری نمیکنم و الکی وقتمو هدر میدم 

از شنبه هم مدارسمون شروع میشه دیگ وقت ندارم 

از طرفی هم بیماریم خوب نمیشه و هر لحظه عذاابم میده 

تو تاپیکام هست 

دکتری نمونده که نرفته باشم 

زخم معده و زخم روده و باکتری معده و رفلاکس دارم 

همه ی دکترایی که رفتم گفتن از استرسه ولی من اینجوری فکر نمیکنم 

الان یه سال و ۲ ماهه که من هر ثانیهههه عذااب کشیدم 

تو دوهفته ۱۳ کیلو وزن کم کردم 

الانم همش خودخوری میکنم که درس نخوندم چرا و به معدمم فشار میاد 

فعلا شرایط رفتن پیش تراپیست هم ندارم 

به نظرتون خیلی اشتباه کردم که زیاد نخوندم؟

لطفا راهنماییم کنید🙂

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای سرت که زیاد نخوندی سلامتیت الویته به فکر درمان خودت باش فقط

به خدا یه ساله که اسیریم تو دکترا و بیمارستانا ولی نتیجه نمیده

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
گلم ازهرجاشر وع کنی دیرنیس هنوزوقت داری

مشکل اینجاست که شنبه همین هفته مدارسمون شروع میشه 

و مشکل دیگه اینکه اصلا اصلا حوصله خوندن ندارم

برو بابا حالا من ک خوندم چیشد؟؟ 

کجا رو گرفتم؟؟؟ 

حالا خودتا بدبخت کنی نابود کنی خوبه؟؟ 

ولش نخوندی ک نخودی فدا سرت

یکم ب خودت ازادی بده چرا همچین میکنی با خودت😐

دقیقا تو هم عین منی منم 16 سالمه خیلی هم درسخون بودم امسال افت پیدا کردم الانم همش استرس دارم نمیتون ...

ورودی یازدهمی؟

رشتت چیه؟

من دهمم معدلم خداروشکر خوب شد 

فقط چون خیلی برنامه برای تابستون داشتم و نشد اجرا کنم عصبی شدم و استرس گرفتم

برو بابا حالا من ک خوندم چیشد؟؟ کجا رو گرفتم؟؟؟ حالا خودتا بدبخت کنی نابود کنی خوبه؟؟ ولش نخوندی ک ن ...

به خدا همش خودخوری میکنم 

که چرا وقتمو هدر دادم و الکی رفتم تو گوشی و ... 

همش میگم بقیه خوندن ولی من نه 

از یه طرفم کلاس زبانم داره بهم فشار میاره 

این ترم استاد سخت گیره

از طرفی هم مدرسمون همین شنبه شروع میشه و دیگه وقت برای خوندن نبست و از همه مهم تر من اصلا اصلا دیگه حوصله خوندن ندارم

به خدا یه ساله که اسیریم تو دکترا و بیمارستانا ولی نتیجه نمیده

تهرانی ؟ 

اگر شهرستانی حتما برو تهران پیش چندتا دکتر خوب ویزیت شو 

درس و دانشگاه و کنکور فقط یه قسمت کوچیک از زندگیه هر آدمه 

انشاالله بختت بلند باشه و دلت شاد 

بقیش مهم نیست

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

تهرانی ؟ اگر شهرستانی حتما برو تهران پیش چندتا دکتر خوب ویزیت شو درس و دانشگاه و کنکور فقط یه قسمت ک ...

تهرانم 

پیش بهترین دکترا رفتم

که فارغ التحصیل دانشگاه تهران بودن و عضو هیئت علمی دانشگاه هستن و حتی تو خارج هم مطب دارن 

و ۱۹ سال اینا سابقه کار دارن

تهرانم پیش بهترین دکترا رفتمکه فارغ التحصیل دانشگاه تهران بودن و عضو هیئت علمی دانشگاه هستن و حتی تو ...

پس از استرس و اعصاب این بلاهارو داری سر خودت میاری 

به عنوان کسی که خیلی ازت بزرگتره میگم سلامتی خیلی مهمه 

اگر جسمت سالم نباشه رتبه ۱ کنکورم بشی لذتی نداره 

یه مدت رها کن همه چیو 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

مشکل اینجاست که شنبه همین هفته مدارسمون شروع میشه و مشکل دیگه اینکه اصلا اصلا حوصله خوندن ندارم

اشکال نداره،یازدهم کااااامل باتست وکنکوری،بخون

بعدتابستون یازدهم به دوازدهم،دهم راجمع کن. آخراش دوازدهم شروع کن

نگران نباش میرسی،بفکرسلامتیت باش گلم

وخدایی که بشددددت کافیست❣