2777
2789
عنوان

از کنکور به یادگار بمونه🥲

291 بازدید | 35 پست

از اینکه تلاش کردم و نشد اونجوری که می خواستم خدایا چقد صدات زدم تلاش کردم من که به امید زیست ۶۰،۷۰ رفتم با ۴۵ مواجه شدم رفتم و دیدم دستم به قلم نمیره سر جلسه از شدت استرس نزدیک بود اونجا گریه کنم تلاش کردم و نشد من موندم با یه تن و روح خسته پزشکی تعهدی میارم ولی نمی دونم برم یا نه کاش زندگیم همینجا تموم می شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تراز اردیبهشتت چنده؟ اگه نمراتتم خوب باشه قبولی

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

گور بابای درس مشق بیخیال

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

بگردمت🫠

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

مثل آدم نمیخونن بعد میگن سهمیه ها حق خورن 

خب شل بگیرن راحت قبول کنن مردم بیچاره میشن از شر این مدل بچه ها 4 رقمی ام رشته های خوبی میاره حتما که نباید دندون دارو پزشکی رفت

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

مثل آدم نمیخونن بعد میگن سهمیه ها حق خورن خب شل بگیرن راحت قبول کنن مردم بیچاره میشن از شر این مدل ب ...

عزیزم ایشون‌ اومده درد و دل کرده قشنگ‌ نبود اینجوری باهاش صحبت کنی💖✨️🙂

منم تعهدی میارم ، ولی بیشتر امیدم به فرهنگیان زبان هست. چون شغل دومم حقوقش از الان خوبه و خب علاقمم هست و در کنار پزشکی اصلا وقت نمیشه. 

بعدشم تعهدی .. تو برو ۷سال درس بخون، دو سال طرح اجباری ۸تا۱۰سال تعهد ، از طرفی باید تخصص بگیری تا اوضاعت بهتر بشه باید بشینی درس بخونی باز ، و خب مستقیما سال اول تخصص نمیاری بازم چند سال میمونی 

و خب اذیت میشی 

من پرستیژ اصلا برام مهم نیست، برای همین کلا پزشکی و پیراهارو خط زدم 

دعام کن نتایج که اومد قبول شده باشم فرهنگیان 

عزیزم تراز اردیبهشتت چنده؟ اگه نمراتتم خوب باشه قبولی

زیست ۴۵

شیمی ۵۰

فیزیک ۴۲

ریاضی ۲۰

زمین ۳۱

دینی ۲۰

ریاصی ۲۰

عربی ۱۹.۵