2777
2789
عنوان

از کنکور به یادگار بمونه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 35 پست
برو تعهدی مگه چشه بازم همینکه اینم اوردی غنیمته نمیدونم چرا کنووریا تجربیا پر توقع هستن

شاید چون مثل شما سهمیه ندارن که با تراز ۵۰۰۰ انتظار دندون داشته باشن ، انتظار دارن حداقل نتیجه زحمت و تلاششون رو بگیرن !

مثل آدم نمیخونن بعد میگن سهمیه ها حق خورن خب شل بگیرن راحت قبول کنن مردم بیچاره میشن از شر این مدل ب ...

آره سهمیه ها حق خورن من خودم سه رقمی شدم رشته تاپم میخونم .... نوشتی رتبه ۴ رقمی زندگی مردمو به خطر میندازه؟ همون سهمیه ای که رتبه دو رقمی یا سه رقمی میشه رتبه کشوریش سربه فلک کشیده ... تو حاضری خودت بری پیش همچین دکترایی؟

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید چون مثل شما سهمیه ندارن که با تراز ۵۰۰۰ انتظار دندون داشته باشن ، انتظار دارن حداقل نتیجه زحمت ...

دقیقا جالبه زیرشم از سهمیه ای ها دفاع کرده مشخصه خودشم سهمیه داشته یا اصلا تجربی نیست ... 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

زیست ۴۵شیمی ۵۰فیزیک ۴۲ریاضی ۲۰زمین ۳۱دینی ۲۰ریاصی ۲۰عربی ۱۹.۵فارسی ۱۹.۲۵زبان ۱۷.۲۵😭شیمی ۱۹.۵سلامت ۱ ...

عزیزم نمیدونم درصدات چه ترازی میده اگه اردیبهشتتو بالای ۹۶۰۰ گرفتی پزشکی میاری 

آره سهمیه ها حق خورن من خودم سه رقمی شدم رشته تاپم میخونم .... نوشتی رتبه ۴ رقمی زندگی مردمو به خطر ...

اینا خودشون میرن سر جلسه کیک و ابمویهشون رو میخورن و بعد پزشکی و رشته های تاپ قبول میشن میان اینجا واسه ما اراجیف میگن

اینا خودشون میرن سر جلسه کیک و ابمویهشون رو میخورن و بعد پزشکی و رشته های تاپ قبول میشن میان اینجا و ...

آره بعدشم میگن عرضه نداشتی 😂🤣 خودم چون چشیدم حق میدن بهت ... من درصدامو و معدلم از کسی که با سهمیه ۲۵ درصد رتبه دو رقمی گرفته بیشتر شده ولی رتبم دو رقمی نشد!!! بازم مشکل کم کاریه منه یا حقمو خوردن؟؟؟