2777
2789
عنوان

خدارو شکر که

86 بازدید | 14 پست

نسل اون تازه به دوران رسیده هایی  که فارسیو انگلیسی تایپ میکردن منقرض شد  یهویی یادم افتاد🫥😂😅

‌ بُـ‌زُرگـی نَـ‌دیـ‌دَم جُـ‌ز.الـلّـه.‌‌

هنوزم هستن 😂

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه به دوران رسیده نبودیم.اون‌موقع پیامک بود فقط،و پیامک انگلیسی بیشتر از فارسی میشد تایپ کرد ارزون ...

والا ۹۹ درصد برای کلاسش فقط انگلیسی تایپ میکردن 😂😂

ندیدم خیلی وقته تو سایت هستن پس هنوز 😂😂

تو سایت نه تو اینستا هستن 😂😭

اینجا ک خداروشکر همه فارسی تایپ میکنن

ی بار تواینستا ب ی پیج پی ام دادم برا خرید اولش فارسی نوشت و زود سین زد وقتی فهمید واقعا میخوام وسیله سفارش بدم و ازش خرید کنم شروع کرد انگلیسی تایپ کردن و با چندساعت تاخیر سین زدن 🤣🤣🤣

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

تازه به دوران رسیده نبودیم.اون‌موقع پیامک بود فقط،و پیامک انگلیسی بیشتر از فارسی میشد تایپ کرد ارزون ...

تو سایتو میگم همینجام هستن 

تو سایت نه تو اینستا هستن 😂😭اینجا ک خداروشکر همه فارسی تایپ میکننی بار تواینستا ب ی پیج پی ام دادم ...

عجباااا کلاس گذاشتنو تو چه چیزایی میبینن من اینستا ندارمممم😭😂

الان نسل جدیدی امدن که حتی پاشون از ایران بیرون نذاشتن ولی نصف کلماتشون انگلیسی و خدای من سال های خیلی زیادی خارج از ایران بودم ولی اصلا تو حرف زدن فارسیم از کلمات انگلیسی استفاده نمیکنم تازه زبان انگلیسی که هیچی آلمانی هم فول بلدم 

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

الان نسل جدیدی امدن که حتی پاشون از ایران بیرون نذاشتن ولی نصف کلماتشون انگلیسی و خدای من سال های خی ...

مثلا میخان چس کلاس بزارن 😁😂