2777
2789

خانما من ماه پیش قرص ال دی به مدت شش شب خوردم تا پریودیم تاخیر بیوفته دو شب نمیخوردم که پریود بشم شبش که رابطه داشتیم شوهرم جلوگیری نکرد و منی ریخت من بعدش سریع رفتم دستشویی و دو روز بعدش پریود شدم حالا بنظرتون احتمال بارداری هست یا نه

لطفا دعا کنین باردار نباشم اصلاا شرایطش نیس😭😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریود شدی رحمت ریزش کرده بعد میپرسی احتمال بارداری هست؟؟؟اره عزیزم جنین داره تو کلیه ات رشد میکنه

خاله من سر بچه دومش ۳ ماه قشنگ پریود شد بعد فهمید ۱۸ هفته بارداره

لایک نکن خواهر منننن  
پریود شدی رحمت ریزش کرده بعد میپرسی احتمال بارداری هست؟؟؟اره عزیزم جنین داره تو کلیه ات رشد میکنه

😂😂😭ادم استرس میگیره این تایپیکای بقیه رو میبینه طرف زده تو پریودی رابطه داشتیم باردار شدم

😂😂😭ادم استرس میگیره این تایپیکای بقیه رو میبینه طرف زده تو پریودی رابطه داشتیم باردار شدم

دوره سیکل هرکسی متفاوته ، یکی دوره کوتاه داره فوری بعد پریودی تخمک گذاریشه ، یکی سیکل بیشتری داره تخمک گذاریش دوهفته بعده.

استرس الکی نگیر هممون حداقل یکی دوبار استرس و توهم باردار بودن رو داشتیم

سلام عزیزم ممنونم هنو قراره فردا بره.دیروز رف گف سیستماشون قطعه میگف یه رفیق دارم گفته چهارشنبه بیا ...

اوکی. مواظب باش چون میگی رفیقشه قرارداد رو طوری ننویسه که به ظررت بشه ها... نوشتنش خیلی مهمه،