2777
2789
عنوان

اگه نوجوان بودید🪽

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 35 پست

اگه قصد خرید پارچه مبلی دارید بیاید تاپیک آخرم لطفاً اگرم قصد خرید ندارید از پیج کارمون حمایت کنید ممنون میشم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که دهه هشتادی بودم تازه ۱۸ سالمه

تا عمر دارم به این کثافتا لب نمیزنم اینا سرگرمی نیست کثافت زدن به زندگیه

میشینم درسمو میخونم همونطور که خوندم 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

من ۱۹ سالمه، و واقعا توی محیطی که من دارم توش زندگی میکنم فقط من نرمالم، البته از نظر بقیه دوستام غی ...

دقیقا 

😄وقتی این کارارو نمی‌کنیم از نظر بقیه نرمال نیستیم و شاید عقب مونده

بدنم خستس عجیب:)
از انتخاب شغلم پشیمونم باید هدفمند تر درس میخوندم .یا از چندسال قبل که هنوز بچه نداشتم یه کار دیگه ک ...

هنوزم دیر نیست نباید انقدر زود نا امید بشید تا وقتی که زنده ای میتونی هرکاری که بخوای بکنی

بدنم خستس عجیب:)

من بشخصه از نزدیک ندیدم نوجونی دراگ بزنه سیگار و اره دوس پسر و اره و همچنین پارتی هم ندیدم

مگه چقد پارتی برگزار میشه که همه نوجوانا همش پارتین

یچی افتاده دهن همینطوری بدون فکر تکرار میکنن، مگه مادر پدرا مردن نوجوونا انقد راحت باشن؟مگر نوجوونی که والدینش اهمیت ندارن یا مرده باشن

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

۲۰ سالمه پس فکر کنم نوجوون این دوره محسوب میشدم باور کن از مورد اولی که گفتی حتی یه دونشم تجربه نکردم مگه همه مثل همن؟۹۰ درصد همسنای خودمم میبینم که سرشون پی درس بوده ولی یه سریا میان میگن نسل جدید همشون فلان

دیگه نوجوان نیستم ولی وقتی هم بودم این کارو نکردم 

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

فکر کنم شما میخوای بدونی که باید همینی که هستی بمونی یا شبیه بقیه باشی

از نظر من تو هیچ زمینه ای نخوا کپی ملت باشی

اینجوری هیچی نمیمونه ازت، بعد یه مدت فراموش میکنی خودت کی هستی، بعد یه مدت دیگه هم نمیتونی مثل بقیه باشی و میفتی تو یه چاله بزرگ

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن