2777
2789

سلام بچه ها حالتون خوبه من میخواستم باهاتون مشورت کنم و نظر شما رو هم بدونم من داداش بزرگم دانشجوی ارشد ریاضی هست و دبیر رباضی و کنکور هست چندماه خارج از کشور بود و الان دوباره برگشته از پارسال مامانم دنبال این هست که برای داداشم زن پیدا کنه و داداشم ازدواج کنه چندتا مورد پیدا کردیم و حرف زدیم اما مادرم قبول نکرد و نپسندید الان یک دختر دیگه پیدا کردیم از فامیل های دور پدرم هستن دختره ۲۳سالشه و دانشجوی پرستاری هست دختر خوبی به نظر میاد و خیلی هم خوشگله خانوادش هم خانواده خوبی هستن پدرش هم معلم بازنشسته هست و ادم های سالمی هستن دیروز با خانواده دختره حرف زدیم و قرار شد جمعه این هفته که همه تعطیل هستن بریم خونشون و حرف بزنیم خانواده خوبی هستن ولی به نظر شما دختری که دانشجوی پرستاری هست و قراره پرستار باشه زن زندگی هست یانه چون همش سرکار هستن و زنی که پرستار باشه میتونه به زندگی و شوهرش برسه و بچه دار بشه یانه من نگران همین هستم و با خودم میگم در اینده شاید داداشم اذیت بشه به نظر شما چیکار کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام امیدوارم هرچی به صلاح برادرتون هست رقم بخوره.

من یکی از خانم های نزدیکم پرستار هست تایم کاری و شیفت دارن از نظر رسیدگی به خانواده حتما نیاز به حمایت از جانب خانواده هست .مراقبت از بچه کوچیک یا پخت و پز براشون .

یعنی شما رفتید دنبال یه دختر مدرن ولی انتظار یه زن سنتی رو ازش دارید؟

عزیزم هرکسی سبک و راه زندگی خودشو داره ، اگه داداشت زن خونه دار میخواد بره دنبال یکی دیگه ، این تناقض رفتاری چیه دیگه

بالاخره اینام حق زندگی دارن اگ ینفرو میخواین هر وقت بخواین خونه باشه  بشور بسابو بچه داری کنه دنبال زن شاغل نباس برین

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

مگه پرستارا چشونه😳🤔

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

اگه داداشت انتظار یه زن کامل تو خونه داری بچه داری داره که گزینه مناسبی نیست.شیفت هاس سنگین دارن.خونه هم که میان دیگه عملا جونی ندارن.من زنداداشم کادر درمانه و دارم میبینم.در واقع بار زندگی بیشتر رو داداشمه

وا این همه خانم پرستار شوهر و بچه دارنزن باید مدیریت بلد باشه من به شخصه از یه خانم پرستار بیشتر بیر ...

بچتونو کجا میزارین

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

با توجه به نوشته های شما، به نظرم بهتر هست دنبال دختر خانم دیگه ای باشید که شغلی مشابه برادرتون داشته باشند.

کادر درمان چه خانم و چه اقا، شرایط شغلی خاصی دارند و حتما طرف مقابل باید به شدت این را درک کنه و همکاری کنه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم