2777
2789
عنوان

سرکار رفتن و بچه کوچیک و مدرسه

208 بازدید | 37 پست

جدیدا دلم میخواد برم سرکار، تو خونه واقعا برام عذاب آور شده،تازه شبا هم بدخواب شدم یکساله از ساعت 3و 4صبح بیدارم میگم هی برم سرکار بهتر نیست هم بازنشستگیی داشته باشم هم محیط جدید افسرده شدم تو خونه، اما چندتا مشکل دارم چجوری حل کنم

اول که بچهام هستن، دخترم مدرسه میره، بعد من مثلا سرکارم اون ساعت 12.نیم میاد من چجوری بیام خونه، اصلا چکارش کنم مخم قد نمیده

بعد هم خجالت میکشم رانندگی هم بلد نیستم اینم معزل دوم، مثلا رانندگی بلد باشم بر دنبال دخترم باشگا، یعنی همش باید اسنپ بگیرم؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ببینی میتونی یا نه

یا یه کاری داشته باشی که به شرایطتت بخوره

من شاغلم ولی مغازه از خودمون

پس هر وقت کاری پیش بیاد میتونم مغازه رو ببندم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

معزل اصلی کاره

ببین اصلا کاری هست ک بخوای بری

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

اول از همه رانندگی یاد بگیر

بعد اگه یاد بگیرم میتونم وقت از اداره بزنم بیرون بیام دخترم بیارم، یا نمیشه تکون خورد تا پایان تایم اداری

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)