2777
2789

ماله ما دو نوبته ۹ تا ۱۱

۱۷ تا ۱۹

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنتیاا آب‌پز شدیم همه تخمکامون خشکید

😅😅😅 من که دیگ کم اوردم از گرما ،البته شهر ما انقدر گرمه کولر هم دیگ جواب نمیده بدتر خونه مرطوب میشه و هوای شرجیش ادمو خفه میکنه ،کولر گازی هم نداریم

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

ماله ما دو نوبته ۹ تا ۱۱۱۷ تا ۱۹

مآل ماهم دوبار میره

خدا ازشون نگذره با ۹۰ میلیون نفرین هر روزه میخوان چجوری سر بزارن زمین

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

😅😅😅 من که دیگ کم اوردم از گرما ،البته شهر ما انقدر گرمه کولر هم دیگ جواب نمیده بدتر خونه مرطوب می ...

ما کولرمون اوج گرما سوخت امثال بدون کولر سر کردیم 

با دوتا پنکه سر میکنیم

ما کولرمون اوج گرما سوخت امثال بدون کولر سر کردیم با دوتا پنکه سر میکنیم

وای خیلی سخته حق میدم ،تو این وضعم برقا قطع میشه ،بیچاره خواهرن میگفت تهران بعد قطع برق ،آب قطع میشه

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

وای خیلی سخته حق میدم ،تو این وضعم برقا قطع میشه ،بیچاره خواهرن میگفت تهران بعد قطع برق ،آب قطع میشه

الهی بگردم 💔

چرا ناراحتی عزیزم فرقی نمیکنه که رئیس جمهور کی باشه مهم اینه یکی بیاد تند رو نباشه به حجاب و فیلترینگ کاری نداشته باشه آزاد باشیم برق میخوایم چیکار آب لازم نداریم فقط آزادی اگه اون یکی میومد درسته شاید به جای شو تبلیغاتی و مذاکره نیروگاه میساخت و مدیریت میکرد مثل پارسال تا مردم قعطی نداشته باشن ولی در عوض دیگه با آمریکا مذاکره نمی‌کردن به حجاب خانما گیر میدادن فیلترینگ و هم برنمیداشتن و آزادیمونومیگرفتن

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی