2777
2789
خدا ازشون نگذره ..نه آب نه برق.

این چند ساعتی که برق میره خدا شاهده بی وقفه آه میکشیم و نفرین میکنیم چجوری میخوان جون سالم به در ببرن اینا

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

خدا را شکر برای ما جنوبی‌ها تو اوج گرما برق نمیره . وقتی ظهرها برق می رفت مصیبت بود

عزیزم💔💔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چند ساعتی که برق میره خدا شاهده بی وقفه آه میکشیم و نفرین میکنیم چجوری میخوان جون سالم به در ببر ...

بخدا دیروز بازار بودیم ما بازار ساعت ۶ خامووووش .. آخه چجوری میخان جواب بدن .. دیروز برق ما سه بار رفت هربار از استرس سوختن وسایل حرصصصص میخورم..ساعت دو اوج بی انصافیه .. الهی خیر نبینن

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

بخدا دیروز بازار بودیم ما بازار ساعت ۶ خامووووش .. آخه چجوری میخان جواب بدن .. دیروز برق ما سه بار ر ...

دقیقا تاپیک سوختن یخچال و ماشین لباسشویی خیلی دیدم این چند وقت بخاطر قطعی برق