2777
2789

همش بحث داریم واسه ناهار نمیاد خونه و… تاپیکای این چند روزم هست اگه خواستین بخونین دعوامونو

دیشب بیدارش کردم گفتم من دیگه خسته شدم بیا توافقی طلاق بگیریم گفت باشه خیلی به همدیگه حرف زدیم گفتم هرچی تو دلم بود از بدی ها وبی احترامی هایی که در حقم کرده این چند سال اونم همینطور حرف زد هرچی تو دلش بود گفت تو منو نمیخواستی چرا اومدی تو‌زندگیم و این حرفا💔💔

وقتی زندگیمونو شروع کردیم هیچی نداشتیم الان همه چی داره ماشین یه چند ماه پیش خریده و خونه هم تقریبا کامله

و دیگه من احساس اضافی بودن میگم

احساس اضافی بودن می‌کنم تو این دنیا

کاش هیچوقت منی وجود نداشت

بلند شد رفت سرکار منم بلند نشدم قرار بود بریم واسه کارای طلاق مثلا💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ول کن بابا ایقد همون طلاق توافقی کشش میدن خودت خسته میشی  ۷ماه کشش میدن شاید بیشترتر

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

ده روز دیگه اشتی میکنین به امروز میخندید پاشو یه قورمه سبزی بار بزار با سالاد شیرازی در اسرع وقتم برو دکتر مغزو اعصاب احتمال زیاد افسردگی داری 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
حالا که باتو به همه ی اینا رسیده میحوای بریی؟بعد یکی دگ بیاد سر حاضری جات بشینه؟نه عزیزم نهههههه نکن

خسته شدم دیگه همش من مقصرم همش من بدبخت باید تو سرم بزنه تا‌پیکای قبلم رو بخون لطفا

مگه طلاق کشکه؟

انقد راحت نگید بخدا

قبحشو نریزید

برای ۴ روز اختلاف سطحی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خسته شدم دیگه همش من مقصرم همش من بدبخت باید تو سرم بزنه تا‌پیکای قبلم رو بخون لطفا

همه ما تو زندگی مشکل داریم ولی حتما قبل این تصمیمت با یه مشاور صحبت کن.بعضی چیزا قابل حله

چرا زندگی ها اینجوری شده 

حرفها تو خوندم 

عین حرفهای خودمون 

با این تفاوت که من جمع کردم و اومدم خونه مامانم ۱ماهه

تا امروز هر چی فکر کردم دیدم 

دلم باهاش نیست اما بیرون اونجا و تو طلاق هم خبری نیست 

پیشنهادم اینه حتما برید مشاوره

ده روز دیگه اشتی میکنین به امروز میخندید پاشو یه قورمه سبزی بار بزار با سالاد شیرازی در اسرع وقتم بر ...

یعنی هرکی افسردگی داره علایم اینه من سر زایمان دخترم سال ۹۸دکترا اومدن بالاسرم کفتن سال ب سال بدتر میشی واقعاهمینم شد 😭😭😭😭😭

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

ده روز دیگه اشتی میکنین به امروز میخندید پاشو یه قورمه سبزی بار بزار با سالاد شیرازی در اسرع وقتم بر ...

وقتی واسه ناهار نمیاد خونه قرمه سبزی چی بار بزارم

افسرده هم نیستم حالم بده کسی که دوستش داشتم و عاشقش بودم اینجوری کنه باهام💔