2777
2789

گوشیم زده بود شارژ داخل پذیرایی  من داخل اتاق پیش پسرم خواب بودم ساعت شش صبح زنگ هشدار  خورد شوهرم حال نداشت خاموشش کنه پنج دقیقه پشت سر هم  زنگ خورد منم گفتم ببینم خاموشش میکنه اعصابم خراب شد خودم امدم خاموشش کردم

بیدار بود

یا مثلاما آب نداریم پمپ هم رو کنتور وصل نیست  دستی  خودمون وصلش میکنیم یه بار هنوز نگفته بزار تانک رو پر کنم

بنظرم پنجاه درصد عشق یعنی همینا

احترام زنتو داشته باشی

الهی به امید تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من ۷صبح میره سرکار تا ۱۱شب

منم یه پسر ۴ساله دارم که خیلی شیطون

کار خونه خرید برا خونه بانک قسط کار اداری

همه بر عهده من منم حرفی ندارم انجام میدم

میگم بالاخره تا نصف شب سرکار

حالا شب میاد به من میگه مگه توی خونه چه غلطی میکنی که خسته میشی

این انصاف واقعا!!!!

زبان عشق شما خدمات رسانیه زبان عشق همسرت احتمالا چیز دیگه ایه 

بشینید با هم حرف بزنید در مورد عشق ورزیدن به یه زبان مشترک برسید رفتاری که شما اسمش رو میذاری عشق رو بهش بگی رفتاری که اون اسمشو می‌ذاره عشق هم بهت بگه 

اینکه بشینی واسه خودت تحلیل کنی و نسخه بپیچی که شوهرم عشقی بهم نداره اشتباهه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

شوهر من ۷صبح میره سرکار تا ۱۱شبمنم یه پسر ۴ساله دارم که خیلی شیطونکار خونه خرید برا خونه بانک قسط کا ...

نمیگه جلو کولر گرفتی خوابیدی من توی گرما

حالا خوبه اگه کارگر بنا  ساختمان  باشن چی

الهی به امید تو 

کمتر مردی که خیلی به زنش برسه اونم‌شاید اینقدر زنه گفته تا یه ذره به فکر باشه

خیلیا کمک همسر میدن 

حیاط  میشورن آشپزی  شستن ظروف کن دیدم هر موقع بیاد خونه میخوابه تا بخواد بره خیلی  خیلی  تنبله

الهی به امید تو 

خیلیا کمک همسر میدن حیاط میشورن آشپزی شستن ظروف کن دیدم هر موقع بیاد خونه میخوابه تا بخواد بره خیل ...

خیلی کمن.ظرف میشورن!!!تو اینستا دیدم‌همین مونده طرف بشورن غر عر کار بریم ظرفم بشوریم همه جارو پر میکنن من هم خونه کار میکنم هم میرم سر کار زنم همش خوابه اخلاقاشونه ها

زبان عشق شما خدمات رسانیه زبان عشق همسرت احتمالا چیز دیگه ایه بشینید با هم حرف بزنید در مورد عشق ورز ...

اینم درسته

عشق خو فقط بیا بغلم نیست عشق یعنی همسر رو سرزنده دیدن

یعنی غذا میخوره میره بخوابه آخه چطور میتونی مرد

هفته ای یه کار واسه من انجام نمیده

اصلا باورتون میشه میگه خستم سر کارم تو هم گرفتی  زیر کولر خوابیدی هی اعصاب منو خرد میکنی 

الهی به امید تو 

اینم درستهعشق خو فقط بیا بغلم نیست عشق یعنی همسر رو سرزنده دیدنیعنی غذا میخوره میره بخوابه آخه چطور ...

باید در مورد زبان عشق حرف بزنید 

اون فکر می‌کنه تمام کمال بهت محبت داره شما هم همینطور فکر می‌کنی محبت کافی بهش می‌کنی 

ولی طرف مقابل دریافتی از اون محبت نداره چون کد محبتی و یا زبان عشقش نیست 

انرژی جفتتون داره هدر می‌ره پای کارهایی که به اسم محبت میکنید ولی محبتی به دیگری منتقل نمیشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

باید در مورد زبان عشق حرف بزنید اون فکر می‌کنه تمام کمال بهت محبت داره شما هم همینطور فکر می‌کنی محب ...

ما کل روز در حال انجام دادن کارهایی هستیم 

یه مورد شون مربوط به آقاست

یه مورد مربوط به خانوم

یه مورد مربوط به هر دو

ویه مورد دیگه مربوط به متخصص اون کار که پول میدیم میان کار رو انجام میدن

خب اگه هر کدوم از طرفین به وظیفه خودش عمل نکنه به زندگی اهمیت نده  دوچار اختلال در زندگی میشه وطرف مقابل ناراحت میشه

اما اگه وظیفشو انجام بده طرف مقابل خوشحال میشه

من شوهرم بهم خیانت نمیکنه 

میگه صد برابر اونیکه دوسم داری من دوست دارم 

شوهرم داخل خونه فقط میاد غذا میخوره  میخوابه 

اگه ماهی یک بار بخواد یه کاری بکنه همه لوازمش رو من باید بزارم داخل دستش

میشه موقع آشپزی منم بگم قابلمه بیار برنج بیار نمک بیار بده دستم

الهی به امید تو 

باید در مورد زبان عشق حرف بزنید اون فکر می‌کنه تمام کمال بهت محبت داره شما هم همینطور فکر می‌کنی محب ...

این حرف شما هم  درسته معمولا مردا بیشتر دراین مورد مقصرن

راست میگی میرم میشینم در موردش باهم نرف می زنیم

الهی به امید تو