2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کشک بادمجون 

میرزاقاسمی 

انواع سوپ و آش ( البته الان گرمه نمیچسبه) 

انواع کوکو و کتلت و شامی ها

خوراک لوبیا چیتی یا لوبیا سبز

الویه

سالاد ماکارانی 

سیب زمینی و تخم مرغ ابپز از همشون راحتتره😂

شام ابگوشت بذار راحت برای خودش می جوشه 

کوکو 

کباب 

سالاداولویه 

سیب زمینی وسوسیس سرخ کن رب بزن 

سیب زمینی ابپز کن تو پیازداغ وزردچوبه باحرارت کم سرخ کن نمک وفلفل 

آش برای شب سنگینه سوپ جو درست کن 

فلافل یا ناگت مرغ سرخ کن😅

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اول صبحونه بخور... بعدم ناهار بیشت درست کن برا شام بمونه خخخ(مـــــــزاح بود)

آخه صبحونه و ناهار تنهام 

صبحونه تخم مرغ میخورم ناهارم یچیز سبک درست میکنم میخورم 

شام شوهرم میاد می‌خوام درست کنم الان برم بیرون کار دارم ولی نمی دونم چی درست کنم 

آخه صبحونه و ناهار تنهام صبحونه تخم مرغ میخورم ناهارم یچیز سبک درست میکنم میخورم شام شوهرم میاد می‌خ ...

قرمه سبزی بنظرم راحت‌ترین غذاست همه چیزو رو همون اول می‌ذاری می‌پزه ولی اگه میخوای بیرون بری من کلا میترسم زیر گاز روشن باشه

کشک بادمجون میرزاقاسمی انواع سوپ و آش ( البته الان گرمه نمیچسبه) انواع کوکو و کتلت و شامی هاخوراک لو ...

کشک بادمجان شوهرم دوست نداره 

میرزاقاسمی اصلا بلد نیستم 

سالاد ماکارونی خوبه بزار ببینم وسایلشو دارم 😅🤦🏼‍♀️

نه عشقم آخه الان و ناهار تنهام فرقی نداره وی بخورم شام شوهرم میاد می‌خوام الان درست کنم کار دارم برم ...

ممم

ماهی بپز

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

شام ابگوشت بذار راحت برای خودش می جوشه کوکو کباب سالاداولویه سیب زمینی وسوسیس سرخ کن رب بزن سیب زمین ...

آبگوشتام اصلا خوب نمیشه 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

سالاد ماکارونی یا سالاد الویه درست کنم چون خیلی وقته نخوردم

قرمه سبزی بنظرم راحت‌ترین غذاست همه چیزو رو همون اول می‌ذاری می‌پزه ولی اگه میخوای بیرون بری من کلا ...

وای آره قرمه خوبه ولی سبزی ندارم و چون شوهرم شرکت نهار برنج میخوره گفته غذای برنجی نزار