2777
2789

اول از همه ازدواج کرد زود حانله شد همه ۹ ماه خونه مادرش موند بعد بهانه کرد بچم کوچیکه تا دوسالگیش بازم اونجا موند نرفت خونه شوهرش بعد ۴ ۵ روز خونه مادرش بود ۳ روز مثلا خونه خودش الان شوهرش استخدام رسمی شده کارش تهرانه دوساله نمیره پیش شوهرش نشسته خونه مادرشوهرم و هم اینجا خونه اجاره کردن جهازش گذاشته هم اونجا شوهرش تنها خونه اجاره کرده هرچقدم میگه بیا نمیره میگه ۵ سالم طول بکشه طاقت دوری از این شهر خانوادم ندارم منتظرم تا کارش انتفال بدن اینجا هر دوماه ۵ ۶ روز شوهرش میاد میره خونش حالا به من چه؟ مگه فضولم بگم به من چه 

این خانوم نشسته خونه مادرشوهرم نه کار میکنه نه غذا میپزه نه لچه داری ی بچه ۷ سالم داره که مامانش بزرگ کرده فقط بیکار میشینه سرشو کرده تو ماتحت بنده فقط دخالته که میکنه هی خدا خدا میکنم بره تهران کم سوهرمو یاد بده کم مادرشوهرمو یاد بده که نمیره خیلی زندگیو برام چالش برانگیز کرده اونقد بداخلاقه جلو چشمم به مادرش توهین میکنه یا مثلا بچشو سر غذا نخوردن له میکنه اینقد اخلاقش بده منو هر بار مادرهمسرم دعوت میکنه اذیت میکنه همش عین مار نیش میزنه حرف میرسونه موندم چی بگم

از ی طرف باباشو جوری یاد داده مغزشو خورده باباش با شوهرم شریک بودن ی دنگ داشت نمیگم کارشون چیه راضی کرده اونو بده به اون حالا هی تند تند پول میگیره برای ی دنگ فقط 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت صبر بده منم امروز با خانواده شوهرم به مشکل خوردم.با اینکه شوهرم جوابشون داد ولی خیلی حالم بد ...

هر بار مادرشوهرم که دعوت کرد اگه نرم اون میاد خونم با دختر نوه اش بعد شام میموننن کلی زحمت واسه همون هر دفعه سریع میرم تا نیان هر بار حالم بد میشه ی هفته درگیر میشم تا حرفشو فراموش نکرده باز دوباره دعوتم میکنن

وااای چ احمقیه زندگیش خراب میشه تو جایی مثل تهران مگه شوهروتنهامیذارن

کاش خراب شه بشه درس عبرت بچسب به زندگیش سرشم کم تو ماتحت من بدبخت کنه حتی تولد میگیرم خودشو انداخته وسط خرج میندازی گردن داداشم اینا احمقه

احتمالا شوهرش اذیتش میکنه که پیشش نمیره .اینجایی هم که هست با یه پسر یا مردی ریخته رو هم

اون پسر مرد رو نمیدونم خدا میدونه اصلا نظر ندارم ولی شوهرش ادم فوق العاده خوبیه کارت حقوقش دست این این بهش پول میده از کارتش خودشم همش میکه همه میشناسن برعکس اینا قلدرن طرف کلی تلاش کرده بیارتش تهران میگه طاقت دوری از خانودمو ندترم ۳۲ سالشه ها

هر بار مادرشوهرم که دعوت کرد اگه نرم اون میاد خونم با دختر نوه اش بعد شام میموننن کلی زحمت واسه همون ...

خیلی سخته اگه همسرت  این اجازه رو به خواهرش نده که دخالت کنه خیلی خوب میشد.

چی بگم.😐

ی دعوت راه بندازم نرو مستقیم ورک بگو تا وقتی فلانی اونجا من نمیام اینجوری اونم نمیاد

نه متوجه نشدی دوساله کلا خونه مامانشه با پسرش اونجا میخوابن میخورن خونشون اونجاس انگار

منم یه خواهر شوهر داشتم عین تو.تا دیپلم پسرش پیش مادرش بود.خیلی هم نوازندگی من آشوب میکرد

آخرش شوهرش صیغه کرد و کارشون داشت به طلاق می‌رسید که خواهر شوهر ترسید و چسبید به شوهرش.

بعدشم ام اس گرفت بعد تومور مغزی.الانم یک ساله خوابیده رو تخت.

همش هم میگه چرا اینجوری شد

منم یه خواهر شوهر داشتم عین تو.تا دیپلم پسرش پیش مادرش بود.خیلی هم نوازندگی من آشوب میکردآخرش شوهرش ...

کاش جمع کنه بره تو زندگیش تمرکز بزاره رو بچش نگه این داییته این مامان بزرگه این فلانیه هرچی میخوای خرجتو بنداز گردن اینا