2777
2789
عنوان

خرید از مشهد

132 بازدید | 15 پست

خانمای عزیز میشه درمورد جاهایی که به درد خرید با قیمت مناسب میخوره در مشهد بگید ، جاهایی که خودتون خرید می کنید و به نسبت ارزان تره 

واسه خرید نقره 

مانتو و لباس زنانه 

کفش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرید نقره بازار نزدیک حرم لباس و این چیزا ۱۷ شهریور

مرسییی دمت گرم 

من مسافرم،مغازه دارها هوام رو دارن ؟ دوبل نمیدن؟ 😂😐

و اینکه ۱۷ شهریور پاساژ خاصی هست یا کلا همون منطقه منظورته؟ 

ببخشید خیلی میپرسم بعد از نظر قیمت از شهر خودتون بهتر بود؟ مثلا مانتو

برای مانتو برو خیابون ایثار یا خیابون راهنمایی  برا نقره و عطر و ... برو بازار رضا 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

خیابون ایثار و راهنمایی هفده شهریور هستن؟! مرسییی ازت

نه هفده شهریور یک خیابونه نزدیک حرم پاساژهای لباس فروشی زیاد داره همه جور لباس بچگونه مردونه زنونه و.... اما خیابون ایثار و راهنمایی دو تا خیابون معروف مشهده که فقط مانتو و روسری دارن معدنشه اصطلاحا 

نه هفده شهریور یک خیابونه نزدیک حرم پاساژهای لباس فروشی زیاد داره همه جور لباس بچگونه مردونه زنونه و ...

آهااا خیلییی ممنونم 

ببخشید واسه خرید سوغاتی کجا بهتره؟ ی کاربر می گفت از بازار رضا خرید نکنم اصلا

آهااا خیلییی ممنونم ببخشید واسه خرید سوغاتی کجا بهتره؟ ی کاربر می گفت از بازار رضا خرید نکنم اصلا

براسوغاتی  همین مغازه های اطراف حرم و خیابون هفده شهریور خوبن سمت بازار رضا معمولا اجناسش با کیفیت تره گرونتره ولی مثلا سمت طبرسی کیفیت اجناس پایینه قیمت‌ها هم مناسب تره

حرم چن تا در داره هر دری به سمت یک خیابونه همه خیابونا هم پر از پاساژ و مغازه و....