2777
2789

من اولین تولد بچمه قرار شد با فامیل خانواده اقوام خودم تاکید میکنم خودم ی جشن براش بگیریم از طرف خانواده هنسرم مادرش خواهرش زن داداشش باشن اونم برای احترام وگرنه از خدامه نباشن بعد خواهرشوهرم فهمید دنبال لباس میگردم واسه خودم پارچه کارشده میخرم چون ذوقشو دارم تواناییشو دارم به اون چه میاد میگه تو بچه زاییده اومدن کادو دادن فامیلای همسرم میگفت بعد خونه خریدی الان تولد بگیری ابروریزی میشه من ی تولد تو خونم میگیرم واسه بچم اونم با فامیل خودم با تمسخر میگف پسرم مدرسه میره پس منم جشن بگیرم تو تالار به مامانش بعد قهقه میکرد البته مادرشوهرم واکنشی نداد ولی بهش تذکرم نداد گفتم شما اگه اوندی افتخاری بیا با جاریم اگه راحت نبودی هم نیا برگشت گف نه بابا چرا من نیام میام حتما

حالا من این سری میخوام بهش جواب بدم بگید چی بگم چجور حرف باز کنم بگم فامیلا من برای خونه گرفتنم میخواستن بیان جمعا ۲۰ نفریم که ما نذاشتیم گفتیم نیایین تولد گرفتنی بیایین تا الانم بچش ۶ سالشه ۶ تا تولد گرفته ۶ تا کادو دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم برای مدرسه رفتنش هم وسایل تحریر بخرم که نمیخرم والا دعوت نکنم همین همه رو به جونم میندازه تولد بچمو خراب میکنه دعوت بکنم هم میاد منفی بازی در میاره بی احترامی هم میکنه جلو فامیلام نه ادب داره نه فهم احمقه تمام عیار بی ادبه دلم میخواد بگم تو میشه نیایی

من که هر چی خوندم نفهمیدمولی کار زشتیه آدم تولد بگیره با خانواده خودش بدون خانواده شوهرش

چرا نفهمیدی واضح ننوشتم فامیل اقوام من میخواستن بیان برای خونه نذاشتم فامیل اونا اومدن گفتم به مادرشوهرم بگو نیان تولد میگیرم اون موقع بیان گف نه الان میان که اومدن و کادو دادن الان دوباره دعوت کنم بد میشه میگن بخاطر پول دعوت میکنه  

چرا نفهمیدی واضح ننوشتم فامیل اقوام من میخواستن بیان برای خونه نذاشتم فامیل اونا اومدن گفتم به مادرش ...

چرا فکر میکنی  پول و کادو  گرونتر از شام و کیک و مهمونیه؟

شما داری مراسم میگیری، خیلی خرجش بیشتره تا کادو پونصد تومن یه تومن یه خانواده

دیگه جواب دادی شما.لازم نیست چیزی بگی دیگه.بی خیال.یه تولد میخوای بگیری بذار اوقاتتون شیرین باشه

اره اوقاتمو تلخ میکنه ببین ی ماه مونده اینکارو میکنه روز تولد ببین چکار میکنه بگم بهش اون موقع منو مسخره کردی گفتی منم تالار میگیرم واسه مدرسه رفتنش هر سال خندیدی عیسی به دین خودش موسی به دین خودش نه خرج لباسمو میدی نه مراسممو نه پذیرایی نه دکور نه فانیل اقوام شما کادو میارن که ناراحت باشی من خودم فضول زندگی بقیه نیستم درست نیس خواهرشوهر توهم بیاد فضولی کنه یا من بکنم برات یا تو برای من ولی فهنیدم ناراحتی بهتره اون روز نباشی 

چرا فکر میکنی پول و کادو گرونتر از شام و کیک و مهمونیه؟شما داری مراسم میگیری، خیلی خرجش بیشتره تا ...

چرا فک میکنی نمیدونم ولی مهمون اینو نمیدونه دعوت کنم فک میکنن بخاطر کادوعه

نه چه بدی داره اسی بیخیال عزیزم لذت ببرخونه نویی مبارک تولدگل پسرت مبارک شماهیچی نگواون روز بهترین خودت باش عشق بده به شوهروبچه ات وخنده ازرولبات نیوفته این میشه بهترین جواب 

گاهی انسانم آرزوست

آره یه عده هستن چنین طرز فکری دارن فکر میکنن طرف مقابل برای پول داره مراسم میگیره ، در صورتی که خرج و مخارج یه جشن ساده مثلا پول شیرینی و کیک و میوه خیلی بیشتر از چندرغازی که اونا میدن ،میشه 

همون فامیل های خودت و از طرف شوهرت هم، مادرشوهر و جاری و خواهرشوهر رو دعوت کن.. 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
نه چه بدی داره اسی بیخیال عزیزم لذت ببرخونه نویی مبارک تولدگل پسرت مبارک شماهیچی نگواون روز بهترین خ ...

ممنونم عزیزم تولد دخترمه راستی چی بگم به خواهرشوهرم خیلی تمسخر کرد منو