doktartirmahi مدیر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 2534 عنوان چجوری بدون اینکه دسترسی به گوشی طرف داشته باشم بدونم تو اون کانال عضوه یا نه | مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 41 پست مثلا کانال های تلگرام نشون نمیدن که کیا توش عضون حالا از کجا بفهمم اون طرف مورد نظرم تو اون کانال عضوه یا نه؟ هیچ دسترسی هم به گوشیش ندارم آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻 1404/05/06 | 02:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 27334 الان اون کانال بود؟ برم عضو شم😄 چه کانالی؟ مگه قبل از چک کردن عضو نشده بودی؟ 😐اول باید عضو اون کانال بشی و بعد بری چک کنی ببینی شوهرت یا نامزدت (هر کی که هست) اونم عضو اون کانال هست یا نه 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ ☯️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
doktartirmahi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 2534 چه کانالی؟ مگه قبل از چک کردن عضو نشده بودی؟ 😐اول باید عضو اون کانال بشی و بعد بری چک کنی ببینی شوه ... نه اسکرین تورو میگفتم 😄وگرنه تو اون کانال عضو بودم تو گفتی اون طرف عضو نیستپس چرا منو مامانم تو یه کانال عضویم ولی تو همون قسمت پروف نشون نمیده؟ آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 27334 نه اسکرین تورو میگفتم 😄وگرنه تو اون کانال عضو بودم تو گفتی اون طرف عضو نیستپس چرا منو مامانم تو یه ... مگه میشهباید نشون بده 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ ☯️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
doktartirmahi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 2534 مگه میشهباید نشون بده شاید آپدیت نیست؟ آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 27334 نه اسکرین تورو میگفتم 😄وگرنه تو اون کانال عضو بودم تو گفتی اون طرف عضو نیستپس چرا منو مامانم تو یه ... الان عکس از پروف مادرت بفرست ببینم چی نشون میده 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ ☯️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 27334 ببخشید بخدا ساعت ۳ نصب شب گیجت کردم ولی خیلی استرس دارم نه بابامن بیکارم و عین جغد شب تا صبح بیدار 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ ☯️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
doktartirmahi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 2534 نه بابامن بیکارم و عین جغد شب تا صبح بیدار چرا عکس نمیاد؟منو مامانم تو یه کانال عضویم(کانال نه گروه )شاید فقط گروه رو نشون بده؟ آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 27334 چرا عکس نمیاد؟منو مامانم تو یه کانال عضویم(کانال نه گروه )شاید فقط گروه رو نشون بده؟ نه ، هر دو رو نشون میدهمن و یکی از دوستای مجازیم، هم عضو یه گروه دوستانه هستیم و هم کانال های مختلف(شماره موبایلی هم از هم نداریم). همه رو برام نشون میده 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ ☯️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
doktartirmahi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 2534 نه ، هر دو رو نشون میدهمن و یکی از دوستای مجازیم، هم عضو یه گروه دوستانه هستیم و هم کانال های مختلف( ... چرا برای من نشون نمیده؟ یعنی احتمال داره اون شخص تو اون کانال عضو باشه؟ نشون داده نشده آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 27334 چرا برای من نشون نمیده؟ یعنی احتمال داره اون شخص تو اون کانال عضو باشه؟ نشون داده نشده به من اعتماد داری آیدی تلگرام خودت رو بدی؟ 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ ☯️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 27334 به من اعتماد داری آیدی تلگرام خودت رو بدی؟ میرم عضو اون کانال میشم بعد هم خودم و هم تو چک کن ببین چی نشون میده 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ ☯️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
doktartirmahi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 2534 به من اعتماد داری آیدی تلگرام خودت رو بدی؟ بیا خصوصی آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻