2777
2789

سلام بچه ها❤️

به کمکتون احتیاج دارم

من با پسری اشنا بودم مدتی و تازه یک هفته و خورده ای هست وارد ارتباط شدیم. دوسم داره. دوس داشتنش ثابت شده بهم طی ۳ سال گذشته. ولی تازه بهش جواب مثبت دادم برای اینکه توی رابطه باشیم.

ولی حس میکنم پر از سو تفاهمیم. هی به منظور میگیره حرفای منو. شک داره هی.  رو مغزمه. ولی دوسش دارم یه جورایی ولی نه در اون حد که بگم ارامش رو میزارم وسط. خیلی پررو شده. ببخشید هم تو کارش نیست. ولی میدونم دوسم داره. میشه کمک فکری بدین باید چیکار کنم....بخدا خودمم نمیدونم اصل سوالم چیه...فقط کمک میخوام🙃❤️

💄🩺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسم داره برا تو زندگی نمیشه 

رابطه خوب آرامش و اعتماد دو طرفه داره و باعث میشه کنار هم رشد کنید و شاد باشید 

اینایی که میگی شکاکه، یه دنده و مغروره نشونه های خوبی نیستن و باید حواست باشه اگه دیدی داره خطری میشه بیخیالش بشی

وقتی ب تلاشای یکی دلت میسوزه و جواب میدی بهش بعدش چنان ضربع ای میخوری رفتارش کامل تغییر میکنه وقتی ب دستت اورد تو میشی وابسته و اونی ک میترسه رابطه تموم شه تویی 

بنظرم زیاد جدیش نگیر 

دقیقا رابطتون مثل ماس و تهش ب جدایی کشیده شد با این حساب ک من مث خر وابسته شدم

کسی که پر از سوء تفاهمه، بهت شک داره، پرروئه و اهل عذرخواهی نیست، بحث رو کش میده، ادم درستی برای ادامه ارتباط نیست. دوست داشتنی که این چیزا قاطیش باشه هیچ ارزشی نداره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دوتا ادم متفاوتین که همو بلد نیستینهمدیگرو نمیشناسینکاملا طبیعیهتنها راهشم اینه درباره مسائلتون واضح ...

درسته... اصلا منو بلد نیست. منم شاید بلد نباشمش. ولی مدلش رو دوست ندارم واقعا...این مدل شکاک طور رو... همچیو به همچی ربط میده

💄🩺

اگر ببخشید تو کارش نیست این خودشیفتس 

ببعی وار تو دل طبیعت رهاش کن 

از اون آدماییه ک حرف حرف خودشه 

دیونت میکنن اینجور آدما 

با آذمی باش ک لحاظ روانی حداقل تا ۷۰ ۸۰ درصد سالم باشه ن اینکه همه چیو ب منظور میگیره و شکاکه 

فردا با یکی حرف زدی لابد میخاد منظور بگیره و قهر کنه و داستان درست کنه 

دکمشو بزن

دوسم داره برا تو زندگی نمیشه رابطه خوب آرامش و اعتماد دو طرفه داره و باعث میشه کنار هم رشد کنید و شا ...

خیلی مغروره خیلییی

چرا هیشکی ادم اولی نشد🙃ینی واقعا عشق یکبارع؟ و ادم درست یکبار میاد تو زندگی ادم؟ چرا همه اینجوری شدن

💄🩺

کسی که پر از سوء تفاهمه، بهت شک داره، پرروئه و اهل عذرخواهی نیست، بحث رو کش میده، ادم درستی برای ادا ...

درسته همش از ذهنم گذشت🙃🙃🙃

اصلا مناسب من نیست... ولی یه چیزی تو وجودم نمیتونه تمومش کنه...

💄🩺

اگر ببخشید تو کارش نیست این خودشیفتس ببعی وار تو دل طبیعت رهاش کن از اون آدماییه ک حرف حرف خودشه دیو ...

وای راست میگی... چقدر لازم داشتم یکی باشه پشتم باشه اینارو بهم بگه🙃 یه سوال بپرسم ؟ ادم درست پیدا میشه بعدش؟🙃 هنوز ادم درستی وجود داره؟

💄🩺