2777
2789
عنوان

جاری بیچاره ی آینده 💔

240 بازدید | 16 پست

۳۱ سالمه و دوازده ساله ازدواج کردم یه دختر ده ساله هم دارم و نخواستم دوباره بچه دار شم شوهرم غریبه بود عاشقم شده بود و بچه ی صاف و صادقی بود دستشم به دهنش می‌رسید و با مشورت خانوادم بهش بله گفتم اون موقع که نامزد شدیم سال دوم دانشگاه بودم و یکسال بعد عروسی کردیم ، پدر شوهر و خواهر شوهرم اصن آدمایی که ادعا میکردن نبودن خیلی اذیتم کردن تحقیر شدم و به این باور رسدیم من خیلی با اینا فرق دارم و نباید با اینا وصلت میکردم واقعاً خانواده هم به اندازه‌ی شوهر مهمه! متاسفانه توی آپارتمان اونا ساکن هستیم و شوهرم تنها کاری که ازش براومد این بود که رفت و آمد منو کم کرد و یه آرامش نسبی دارم و رابطم با همشون اوکی شده اما خاطرات و کارهایی که باهام کردن عین یه تیر هنوز توی بدنمه و فراموش نمیکنم و آرزومه از این خونه بریم اگر شرایط اقتصادی بهتر شه 🥺 جاری بزرگترم هم فامیل خودشونه و کم مشکلات نداشتن اما هرچی هم باشه از جنس خودشونه و خوب کنار میان موضوع اصلی اینه جدیدن خواهر شوهرم اعلام کرده یه دختر پسندیده برای برادر شوهر مجردم که اون هم غریبس و اتفاقا دانشجو هم هست و چهارده سال از برادر شوهرم کوچیک ترهدختره گفته من قصد ازدواج ندارم چون میخام ادامه تحصیل بدم اینا هم منو بهشون گفتن که عروس ما هم غریبس لیساسنشو گرفت و هم‌چنان ادامه تحصیل میده و ما مشکلی نداریم 

خلاصه خواهر شوهرم بهم زنگ زد و گفت قرار آشنایی داریم میخام تو هم بیای همراهی کنی منو! چون همه رفتن سفر فقط من موندم شهرمون و جاری بزرگم هم بیماره از من خواسته برم باهاش ، اولش خوشحال شدم که بهم ارزش قائل شده توی اولین جلسه ی آشنایی فقط منو میبرن اما بعدش دوهزاریم افتاد که قصدش چیه ، میخاد جلو اونا پز منو بده که من هم چون تحصیل کرده هستم هم غریبه ، بتونه اعتماد اونا رو جلب کنه و بله رو بگیره! یاد خودم افتادم شرایط اون دختر رو میبینم 😩 

و منم خیلی بابت این موضوع احساس مسئولیت میکنم نه میتونم جلو خانواده ی دختره از بدی های اینا بگم نه از سکوتم عذاب وجدان ولم می‌کنه!! به نظرتون من مسئولیتی در قبال اون دختر دارم ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یجوری که نفهمه کی هستی بهش واقعیت هارو بگو و خواهش کن ب کسی نگه بگو دلت سوخته براش اینجوری حتی اگه ب ...

گفتنش راحته ولی هم محله ای هستن و واقعا موضوع و کار حساسیه که ممکنه گریبان گیر زندگی منم بشه! با خودم میگم شاید توی همین دید و بازدید ها و پرس و جو بفهمن با چجور خانواده ای وصلت میکنن و خودشون جواب رد بدن 

بله بگو براش بنظرم

اتفاق افتاده کسی گفته و دختر بازهم جواب مثبت داده و بعدا آبروی اونی که حقایقو گفته بود پیششون برده و باهاش بدتر شدن و زندگیش خیلی سخت شده بنده خدا همش با شوهرش درگیری دارن

گفتنش راحته ولی هم محله ای هستن و واقعا موضوع و کار حساسیه که ممکنه گریبان گیر زندگی منم بشه! با خود ...

اره اینم هست بیای ثواب کنی کباب بشی

اگه تونستی نامحسوس و سربسته هم یسری چیزا رو بگی باز خوبه دیگه انتخاب با خودشه

اتفاق افتاده کسی گفته و دختر بازهم جواب مثبت داده و بعدا آبروی اونی که حقایقو گفته بود پیششون برده و ...

احسنت ، منم دقیقاً به این فکر میکنم ، تنها امیدم اینه جواب رد بدن همین جلسه اول ، و امید دوم میگم شاید اینا آدم شده باشن با این عروس آخری خوب طا کنن 

نهههههه. هرگز اینکارو نکن 

نرو و هیچ چیزی نگو 

اگه یه روزی دختره یا خانواده دختره خواستن از طریق تو تحقیقات کنن 

بهشون بگو شما سوال کنین من جواب سوال بدم 

نه اینکه بشینی از ریز تا پیاز رو تعریف کنی

نهههههه. هرگز اینکارو نکن نرو و هیچ چیزی نگو اگه یه روزی دختره یا خانواده دختره خواستن از طریق تو تح ...

میدونی چیه ، من حتی دیده بودم برادر شوهرم زن میاره خونه وقتی مامان باباش نیستن و به خواهر شوهرم گفته بودم و بعد ها برادر شوهرم با دختر خالش نامزد کردن در حد شیرینی خوردن و یه سال بعد دختره از اونهمه سردی و بی احترامی اینا جدا شد ولی اینا انداختن گردن من گفتن حتما تو به دختره از گذشته ی پسرمون گفتی!!😯 ینی تا این حد از خود مچکر هستن 

احسنت ، منم دقیقاً به این فکر میکنم ، تنها امیدم اینه جواب رد بدن همین جلسه اول ، و امید دوم میگم شا ...

خداکنه طبق گفته ی شما به راه راست هدایت شده باشن اما توبه ی گرگ مرگه،و اینکه البته بعضی خانواده شوهرا اینجورین که برای اینکه لج بقیه ی عروسا رو دربیارن با یه عروس خوب میشن که بگن ببینید مشکل از ما نیست چرا پس با این یکی عروسمون خوبیم؟!روابطمون دوستانه هست!

اون عروس خودش نمیاد قاطیِ ما بشه چون اخلاقش بده!!!آخه لعنت خدا بهتون انقد اون عروسو چزوندین که بازم برای آزارش خودتون ازش دوری میکنید و با یه عروس دیگه هم از لج اون یکی خوب رفتار میکنید!!!الهی خدا نقشه هاتون را نقش برآب کنه!!!!!

الانم حرفتون کاملا درسته اگر با شما فعلا خوب شدن دارن دون میپاشن برای اون بنده خدا دخترمردم

ولی اگر بعدش با اون خوب باشن یا اون دختر از قماش خودشونه یا بخاطر آزار روحیِ شما که شما رو بد جلوه بدن

برادر شوهرت ادم خوبیه؟دختره اگه سلیطه باشه میاد باهاشون کنار میاد😂ولی اگه من باشم با یه اکانت حرفام ...

آدم خوبیه ، اتفاقاً جاری بزرگم همیشه میگه یه عروس سلیطه آخرش گیر اینا میاد اونوقت قدر ما رو می‌دونن