2777
2789
عنوان

همونیم که بخاطر پول داشت از نامزدش جدا میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 75 پست

من درجریان تاپیک قبلی و ماجرات نیستم با توجه به پست اول همین تاپیکت نظر میدم 

واقعا برام عجیبه میگی یعنی  کارآموزی از من مهمتره ؟

واقعا خودت بنظرت سوالت منطقیه ؟ 

ادم تو کل کارشناسی یه واحدشو پاس نکنه لیسانسش رو هواست و الی اخر تو هرکاری 

اصلا نمیشه این چیزا رو اهم و مهم کرد 

همه اش مهمه 

خودتو با یه واحد درسی مقایسه نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوایل نمیگفتم ولی دیدم خانواده شوهرم نثلا تولد میشه خواهرش از ی ماه جلوتر میگه داداش تولدمه ها منم یاد گرفتم تو هم اینکارو کن بعد روز مرد یا تولدش سوپرایزش کن بذار یاد بگیره

نکنید این رفتارارو . این رفتارا به مرور زمان مرد رو از شما بیزار میکنه . به جای اینکه یه کازی کنید به پاتون بیوفته بر عکس یه کارایی میکنید مرد بی تفاوت شه !! عجب ادم ساده ای هستید شما !!!  کمتر اهمیت بدید به این چیزای بیخود! بخدا من اینقدر بی تفاوتم شوهرم زنگ میزنه میگه شادی امروز چه روزیه ؟میگم نمیدونم! میگه سالگرد ازدواجمونه مثل همیشه یادت رفت حتما من واست مهم نیستم که یادت رفت😠 بعد عین خانوما ناراحت میشه گوشیو قطع میکنه 😁😁😁

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠
نخره اصلا چی میشه ؟؟؟ 

خب ولا ادم یک سری انتظارات داره ، وقتی من بهش توجه میکنم همه مناسبتا دونه دونه براش کادو و میخرم بیرون میرم ، اون در قبالش باید محبت بکنه یا نه همیجوری  بیتفاوت  باشه 

من تاپیک قبلیت رو هم خوندم 

ببخشید این و می گم ولی شما هنوز به اون بلوغ فکری لازم برای ازدواج نرسیدی 

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن
یعنی چی با محبت بخوام ، یعنی برم بهش بگم برا من کادو بخر😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮

نه بگو عزیزم درکت میکنم کارت مهمه ولی برگشتنا روز مرد رو با روز زن یکجا برگزار میکنیم

خدایا راضیم به رضات