2777
2789

من یکی دوسالیه خیلی مراعات شوهرمو میکردم و هیچی پول نمیگرفتم ازش ، چی میشد چیزی نیازم میشد پول میداد میخریدم

نه خرید لباسی میکردم، نه خرج دکتر نه خرج زیبایی نه...در کل هیچی...انگاری من وجود نداشتم!

خیلی اعصابم خرده از دستش روز به روزم بدترش میکنه

شما چقدر پول در ماه ازشوهرتون میگیرید واسه خودتون؟

منم همونو ازش بگیرم 

اگر نده پدرمادرشو صدا میکنم بیان پاسخ گو باشن 

من سالهاس کل خرج  پوشاک لوازم ارایشی پوستی روتین.دارو از مادرم میگیرم

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت نیاز داشته باشم میگیرم 

تا حالا حساب نکردم ببینم چقدره 

یه ماه هیچی نمیگیرم یه ماه مثلا چند تا وسیله نیاز دارم همون قدر میگیرم 

البته کلا به همسرم نمیگم پول بهم بده چون اکثرا پول تو کارت منه و من برای همسرم پول میریزم

با سیاست ازش بگیر نه خشم و عصبانیت که لجبازی کنه

کم کم بگیری به چشم نمیاد تا یدفه ای ۳ تومن بخوای

بگو خرید خونه کردم و انقد شد ، بیشتر بگو، بعدم بگو بقیشم شیتیل بچه ها😁 منظور خودته

یا بگو فلان چیزو دیدم خوشگله انقد بده بخرم

خرج بساز دیگه راحته که😁

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

شما بدترین کار رو میکنی که توقع نداری و خرج نمیکنی

نه غیر واقع بینانه و بیش از حد توانش

اما در حد توانش خرج کن

وگرنه نه ارزشی برات قائله نه پولدارم بشه برات خرج میکنه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵