2777
2789

پارتنرم با ماشین وایساده بود نزدیکی های ایستگاه من سوار بی ار تی بودم ایر پاد تو گوشم بود داشتم می‌رفتم سوار صندلی بشم یه خانم سن بالا مذهبی دستمو کشید متوجه نشدم چی گفت نشستم رو صندلی بعد دم ایستگاه رسیدم یه خانم که جلوم نشست گفت شنیدی این خانم بهت چی گفت گفتم متوجه نشدم گفت بهت گفت خودتو جمع کن بدنت معلومه

در صورتی که من پوششم  اداری بود ولی پاچه شلوارم یکم بالا بود وقتی پیاده شدم خانم هم پیاده شد رفتم بهش تذکر دادم گفتم به شما مربوط نیست زشته جلوی این همه آدم اینطوری صحبت کردی و منو انگشت نما کردی با  شما سن و سالی داری یهو پارتنرم اومد گفت بریم من رفتم دیدم به خانم گفت من آز طرف همسرم آز شما عذر می‌خوام.به هر حال جوون کم سن و سال هست خانمه هم گفت نه اشکالی نداره 

به شدت با پارتنرم دعوام شد و بهش گفتم تو آدم مقیدی هستی همش میگه نه به هر حال سنی ازش گذشته بود نباید باهاش اینطور حرف میزدی در صورتی که من محترمانه تذکر دادم 

و اینکه نماز میخونه و روزه می‌گیره ولی امروزی هست و یک ماه دیگه قرار خواستگاری داریم ممکنه در آینده بخواد سختگیر بشه

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

بهش جدی بگو دفعه اخرت باشه از طرف من از کسی عذرخواهی میکنی

و اینکه بنظرم اصلا لزومی نداشت بری دوباره پیش اون خانم بخوای چیزی بگی قرار نیست هرکس هرچی میگه انرژی بذاریم جوابش و بدیم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا گذشت دیگ چرا دیگ رفتی دنبالش باهاش حرف زدی اگ همونموقع جواب میدادی خوب بود

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

بهش جدی بگو دفعه اخرت باشه از طرف من از کسی عذرخواهی میکنیو اینکه بنظرم اصلا لزومی نداشت بری دوباره ...

من آدمی هستم که نمی‌زارم چیزی تو دلم بمونه و اینکه اون موقع متوجه نشدم و گفتم من مثل این خانم بی فرهنگ نبودم بخوام جلوی همه دعوا کنم و همه متوجه بشن

و اره حالیش کردم عذر خواهی کرد 

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
حالا گذشت دیگ چرا دیگ رفتی دنبالش باهاش حرف زدی اگ همونموقع جواب میدادی خوب بود

همون موقع متوجه نشد هدفون گوشم بود

خوب کردی به زنه اونجوری گفتی چون بش ربطی نداشتپارتنرت هم مثل قاشق نشسته

واقعا بعضی آز رفتار هاش مثل سوزن رو رو مخم می‌ره

من بودم یه لحظه اجازه نمیدادم تو زندگیم باشهنامزد من هم حساسه ولی همیشه خودش میگه هرچی دوست داری بپو ...

چی بگم واقعا پسر بدی نیست همه جوره پشتم هست وقتی براش تعریف کردم گفت بهت حق میدم متوجه نشدم عذر خواهی کرد گفت اونم جای مادرت بود چیزی بهش نمیگفتی برات مهم نباشه

چی بگم واقعا پسر بدی نیست همه جوره پشتم هست وقتی براش تعریف کردم گفت بهت حق میدم متوجه نشدم عذر خواه ...

عزیزم هر رفتار کوچیکی تو دوره اشنایی رو جدی بگیر

کسی که نمیتونه جلوی یه غریبه وایسه بخاطر شما دیگه فکر کن بخاطر خانوادش چیکار میکنه

وایییی چه باحالللل بنظرم باید از توهم دفاع میکرد حتی اگه مقید باشه

خبر نداشت چی به چیه فقط دید دارم با خانمه دعوا میکنم

بعد که براش تعریف کردم عذر خواهی کرد

عزیزم هر رفتار کوچیکی تو دوره اشنایی رو جدی بگیرکسی که نمیتونه جلوی یه غریبه وایسه بخاطر شما دیگه فک ...

اوکی ممنون