نه دوست دارم نه پارتنر دارم خیلی وقته تو این شرایط دارم زندگی میکنم دلم میخواد یکی باشه تو همدیگه حل شیم یکی شیم و دردامون یکی باشه خیلی وقته اینو تجربه نکردم قبلنا حس تنهایی نداشتم اما الان تنهایی اذیتم میکنه بشدت شایدم بزرگسالی همینه تنهایی مطلق
ولی خب خدارو دارم خانوادمم هستن خداروشکر اونا دوستم دارن 😍
تو بگو:
چه مثِ نازم🦩 ( https://t.me/NoronChat_bot?start=sec-hicfcjbeja )باهام حرف بزن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی خیلی زیاااد تنهام.یه تنهایی عمیق که باهیچی پر نمیشه.فقط مامانمو دارم که اونم از بس براش نقش بازی کردم که همه چی خوبه،از بس خودم نبودم که دیگه خستم.فک نمیکنم هیچکس اندازه من تنهاو بی کس باشه.من اگه این گوشی نباشه و سرکار نرم میپوسم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
یه مدت افسرده بودم از آدما فاصله گرفته بودم الان که حالم بهتره حس کردم زیادی تنهام دارم سعی میکنم دوستهای زیادی پیدا کنم
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خیلی ،خیلی ،خیلی ،دور وارم پر از آدمه ،خواهر برادر ،مادر ،شوهر وبچه ولی اینقدر تنها که حتی تو فکر کسی نمیگنجه
به جای کوچک کردن دیگران خودت بزرگ شو!به جای ارزوی شکست برای افرادموفق خودت هم تلاش کن وموفق شو!وبه جای نشست وحسرت خوردن بلندشووبرای ارزوهایت بجنگ.فراموش نکن:کسی که توهین میکندخودش رو زیرسوال برده کسی که تحقیرمیکند خودش راخوارکرده!وکسی که می رنجاند دیریازود تاوان خواهدداد!نه خرافاتیم نه سطحی نگر !به چوب انتقام خدابدجوراعتقاددارم.
ادامه بده از خدا میخوام خودش این تنهایی رو پر کنه برات عزیزم و جواب صبوریتو بده
دورت بگردم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)