2777
2789

سلام, یک مکمل ساشه ای هست که چون تازه وارد بازار شده فیدبک نداریم اما چرا اوابوست و فرتیل اید زنان که سالهاست جوابشو پس داده نمی خورید؟ البته برای کنترل تنبلی تخمدان اصلاح سبک مانند ورزش هوازی؛ رژیم مدیترانه ای و کاهش وزن بسیار کمک کننده هست . 

سلام, یک مکمل ساشه ای هست که چون تازه وارد بازار شده فیدبک نداریم اما چرا اوابوست و فرتیل اید زنان ک ...

سلام ..دکتر گفت این پودر قویتر از این داروهایی هست که گفتید ..چند روزه دارم میگردم هیچ درست دستم نیومد ولی دارم مصرف میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ..دکتر گفت این پودر قویتر از این داروهایی هست که گفتید ..چند روزه دارم میگردم هیچ درست دستم نیو ...

سلام عزیزم دکتر به منم داده منم مثل شما همه رو گشتم نبود ولی از دوخانه بیمارستان بهمن پیداش کردم از اونجا میتونی تهیه کنی 

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند