2777
2789

هرچه کنی پوست رنگ عوض میکنه مریضی ها و حال بد گرما و هزار چیز دیگه وای دلم تنگ شده  ولی نقاب بزن و ضد افتاب خوب ببر عیب نداره تیره بشه برگردی یه دو هفته استراحت کنی درست میشه

این کاربری دست دو نفره♥️🥰
هرچه کنی پوست رنگ عوض میکنه مریضی ها و حال بد گرما و هزار چیز دیگه وای دلم تنگ شده ولی نقاب بزن و ض ...

قربونت برم ایشالا که قسمتت بشه بری حتما 

اره رنگ پوست که یکم عوض میشه 

میدونی چون خیلی وقت پیش لب دریا رفته بودم ضد‌آفتابم یادم شدش نزده بودم پوستم کلا سوخت دیگه تیره شدش 

خیلی گذشت بعدش یکم بهتر شد ولی بازم خیلی تیره شدم 

میترسم برای کربلا برم بدتر بشه چون دیگه چند روز زیر آفتابم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم ایشالا که قسمتت بشه بری حتما اره رنگ پوست که یکم عوض میشه میدونی چون خیلی وقت پیش لب دریا ...

نه این برگشت پذیره تا میتونی ضد افتاب خوب استفاده کن گلم و نقاب بزن ایشالا میشد برم ولی نمیشه گلم لطفا سلامم رو برسون خودشون میدونن

این کاربری دست دو نفره♥️🥰

فکر نکنم ضد آفتاب زیاد اثر بذاره

خوشبحالت...التماس دعا❤

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔