خیلی دوست دارم آرزوی بچگیمه سنم داره میره بالا و نتونستم براوردش کنم من به هیچی تو زندگیم نرسیدم😢نه از نظر مالی قوی بودم نه از نظر آزادی هیچکس پشتم نبود برای براورده کردم آرزوهام😔الان من چجوری میخوام آرزوی بچه هامو براورده کنم وقتی خودم از پس خودم برنیومدم و به هیچی نرسیدم و هیچی ندارم
یه راه داشتم برای رفتن که اونم خواهرم ازم گرفت😔من همه مقصرارو حلال نمیکنم
از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعیمیکنم جلو خودمو بگیرم🙊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یبار 13 سالگی رفتم و اون تایم اگه مونده بودیم اقامت گرفته بودیم اما برگشتیم. بخدا هر روز چشام پر اشکه خیلی داغونم بقران خیلی آرزومه از ایران برم بزرگترین آرزومه ولی فک نکنم هرگز برم
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
هیچی نمیتونم بگم اینجا😔میخواست کمکم کنه اما نابودم کرد
از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعیمیکنم جلو خودمو بگیرم🙊
وای چقدر منیییی من یبار 13 سالگی رفتم و اون تایم اگه مونده بودیم اقامت گرفته بودیم اما برگشتیم. بخدا ...
کجا رفتید چرا برگشتید؟
نروژ اروپا. نمیدونم والا مادرم گف برگردیم و من حسرت میخورم الان هر روززز دو کیلو اشک میریزم
چقد حیف به نظرم فرصت رفتن و موندن یه بار تو زندگی آدم پیش میاد اگه ازدستش بدی دیگه تکرار نمیشه
اگه مجردی درس بخون که بری
مگه چند سالته خب بازم تلاش کن یه شغل پر دامد دست و پا کن واسه خودت برو زبان یاد بگیر
من الان۳۰سالمه زبان دارم تو خونه میخونم ولی وقتی انگیزه ای برای رفتن نباشه به چه درد میخوره
تازه من وقتی مجرد بودم اجازم دست خانوادم بود الان که متاهلم دست شوهرمه
شوهرمم به شدت با مهاجرت مخالفه😔