2777
2789
عنوان

نیلوفر بهبودی و سینا

134 بازدید | 5 پست

الان استوریاشونو دنبال کردم 

فقط خواستم بگم اون زاویه عکس پورشه که میذاره هرروز استوریش

هدیه 7میلیاردی که می‌گیره

به ظاهر منِ بیننده که نگاهش می‌کنم و حسرت زندگی به اون توپی رو می‌خورم که واااییی میلیاردره و چی می‌شد ما هم زندگی به اون زیبایی داشتیم؟؟؟

ولی الان می‌فهمم اونا همش ظواهر زندگیه و از باطن هردوتاشون خراب خرابن که این‌همه می‌خوان همدیگه رو جلو یه ملت خراب کنن، یاد گرفتم که شاید من و همسرم خونه نداشته باشیم و به زور بخوایم ماشین پرایدمونو با یه کوییک عوض کنیم ولی یه تار موی همدیگه رو به کل دنیا ندیم و دیدن اشک همدیگه دنیا رو رو سرمون خراب کنه ولی آرامش داریم تو زندگیمون

نه تنها نیلوفر و همسر قبلیش بلکه هرکی که زندگی آن‌چنانیش رو به نمایش گذاشته دیگه واقعا از نظر من تُهیه و آرامشی تو زندگیشون نیست...

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم چیزی ک واقعا داشته باشه رو ب نمایش نمیذاره 

من در حد پورش و هدیه میلیاردی ندارم ولی ب نسبت اوضاع خوبی دارم نعمت هایی دارم تو زندگیم ک کمتر کسی دارن ولی هیچوقت هیچ عکس و فیلمی یا حرفی و اسمی ازشون هیچ جا نمیارم 

چون اولا میترسم انرژی منفی جذب کنم و چشم بخورم با اینکه اعتقادی ندارم ولی دوست دارم مخفیشون کنم تا کسی خرابشون نکنه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

کا بدن نیلوفرو سینا سیاه و‌کبود کرده بود

لبش پاره شده بود

انگشت دستش شکسته بود

هرررگز و ابدا زندگی ادمای اینستا رو دنبال نکن

زندگیاشون از درون پوچ و پاشیده اس

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛