2777
2789
عنوان

شکستن پای خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 34 پست

[QUOTE=389764387]پول یه جوریه اما میتونم واسه جاریم بزنم اون ما تو فامیل رسم داریم یا میوه و گوشت و برنج یا ماهی هرچی مقوی باشه میبریم برا مریض یا پول میدیم خودش بخره...پول لازم ترین چیز تو این زمونه...آبمیوه رانی فلان کلن ممنوع...

یکی از کاربرا گفت یه نفر که میره از طرفم‌چیزی ببره پیشنهاد میدید؟ چی که خیلی خوب باشه؟

والله الان پاش شکسته بهتر چیزی باشه که بتونه زیاد به زحمت نیفته خوردنی باشه 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چیز های مقوی اگه شرایطش گردو مویز یا آجیل داری خیلی خوبه یا سویق تو غذاهاش استفاده کنه داخل شیر ...

آجیل و سویق خوبه جاریم بخره

چون بچه کوچیک داره مجبوره آشپزی کنه

بنظرت پدر یکی از دوستام تو شهرمون تهیه غذا داره بگم واسشون مثلا چند روز غذا بفرسته؟ خوبه؟ مثلا ۲ یا ۳ روز اول؟

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
والله الان پاش شکسته بهتر چیزی باشه که بتونه زیاد به زحمت نیفته خوردنی باشه

پدر یکی از دوستام تهیه غذا داره بنظرت زنگ بزنم ۳ روز اول واسشون غذا بفرسته؟ بچه کوچیک داره خواهر شوهرم

یا یه جوریه؟

[QUOTE=389764387]پول یه جوریه اما میتونم واسه جاریم بزنم اون ما تو فامیل رسم داریم یا میوه و گوشت و ...

پول یه جوریه از یه شهر دیگه بریزم به حسابش خودم نرم...

گفتم یه کاری کنم کمک حالش باشه

بخون پیشنهاد قبلیمو لطفا

پدر یکی از دوستام تهیه غذا داره بنظرت زنگ بزنم ۳ روز اول واسشون غذا بفرسته؟ بچه کوچیک داره خواهر شوه ...

اره اتفاقا خیلی هم خوبه من خواهرم پاش شکسته بود ببچاره نمبتونست غذا درست کنه

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

ایده جالبیه اگه میخوره و وسواس نیس خیلی هم خوبه اگه بدونی چیا میخوره

وسواس نیست 

مثلا بگم زنگ بزنن سفارش بگیرن یا خودم بگم مثلا اینو بفرست؟ ۳ روز خوبه؟ 

پول یه جوریه از یه شهر دیگه بریزم به حسابش خودم نرم...گفتم یه کاری کنم کمک حالش باشهبخون پیشنهاد قبل ...

کاش یه نفر مث شما توفامیل مابود...بابام ۱۳ روز بستری شد بیمارستان ریه ش خونریزی کرده.عمل کردن برادرم ۱۵ میلیون از یکی قرض کرده الان یارو پولشو میخاد ب هر کی فکر میکردیم رو زدیم ندادن...نداشتن یا ندادن...یه گوشواره از دخترمه هنوز گوشش نکردم فردا باید بفروشم.اونم گفتن ۷ تومن میشه...بازم غنیمته.....هی...خدا تورو حفظ کنه برا فامیلت

کاش یه نفر مث شما توفامیل مابود...بابام ۱۳ روز بستری شد بیمارستان ریه ش خونریزی کرده.عمل کردن برادرم ...

زنده باشی عزیزم خدا دخترت رو واسه تو و تورو واسه پدرت و پدرت رو واسه شماها حفظ کنه اون گوشواره ارزشش از خیلی چیزای این دنیا بیشتره اون ۷ تومن نیست اون عشق تو به خانوادته خدا ۱۰۰۰ برابرش رو به تو و دخترت میده عزیزم

همیشه سالم و خوش باشید روزای سخت موندنی نیست الهی همیشه بهترینا واست رقم بخوره و به اندازه قلبت که اینقدر مهربونه بیاد توی زندگیت