عموی شوهرم با زن و بچه هاش اومدن خونه خانواده شوهرم قرار بود فردا برن ولی اینقدر بهشون خوش گذشته دارن پشیمون میشن از رفتن و دوبه شک شدن ، واقعا هلاک شدم از کار کردن باید برم کمک مادرشوهرم چون توی یک خونه چند طبقه زندگی میکنیم و وقتی مهمون بیاد قانون خانواده شوهرم اینه که عروس باید بره کمک ، چند روزه من و مادرشوهرم همش سرپا هستیم واقعا داغون شدیم از کار خونه نمیشه نرم مادرشوهرم هم پابه پای من کار میکنه شاید هم بیشتر کار میکنه بنده خدا خودش هم خیلی خسته شده مهمونا گفتن اینقدر اینجا بهمون خوش گذشته حتی اگر رفتیم یه هفته دیگه برمیگردیم ای کاش میرفتن شهرستان یه هفته دیگه می اومدن یه کم استراحت میکردیم ولی الان حتی دو به شک شدن که فردا برن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امیدوارم اینجوری باشه که شما هم خونشون برید اونا همین مدلی براتون جبران کنن نه اینکه یک طرفه باشه بی ...
خانواده شوهرم هم میرن شهرستان خونشون میمونن اوناهم خیلی مهمون نواز هستن اونجوری که از مادرشوهرم شنیدم چون من تا حالا خونشون نرفتم ، خیلی با خانواده شوهرم راحتن ولی مشکل اینه فامیلا هرشب به بهانه این مهمونا که از راه دور اومدن میان خونه پدر شوهرم شام یا شب نشینی تا یک شب
فقط مواقع مهمونی میرم کمک اگر میشد نمیرفتم ولی نمیشه چون خانواده شوهرم خیلی سنتی و قدیمی هستن ، وظیفه عروس میدونن کارا رو بکنه حالا مادرشوهرم دلش نیومد اومد باهام ظرف شست یا توی درست کردن شام کمکم کرد با دختراش هم گفت بیاین ولی کمک نکردن
دوتا خواهر شوهراتون وقتی می بینند مادرشون اینقدر کار میکنه ،نمیان کمک؟!سنشون کمه؟
نه یکی ۳۰ سال یکی دیگه ۲۵ سال ، مادرشوهرم گفت بیاین کمک عروس خسته شد یکیشون مثلاً اومد کمک کنه دوتا بشقاب گذاشت توی سفره بعد دوباره موبایلش رو گرفت رفت حتی شام سر سفره نخورد که بعدش کمک نده به مادرش گفت برام شام بذار بعداً میخورم ، فازی هستن از حق نگذریم بعضی وقتا خوب کمک میدن ولی اگر دوست نداشته باشن هم اصلا کار نمیکنن مثل این چند روز که مهمون داشتن حوصله ندارن برای همین کار نمیکنن
ماشاءالله به شما عروس نمونه و مهربان👏👏👏👍👌مهمونا چندنفرن؟ جوون بینشون نیست که به شما کمک بده؟؟
مرسی عزیزم مهربونی از خودته ، پنج نفرن ولی هرشب فامیلای شوهرم میان ده نفرن که تعداد خیلی زیاد میشه ، دوتا خواهر شوهر دارم که این روزا حوصله ندارن و کمک نمیکنن ، بقیه هم که اومدن مهمونی
مجبور نیستی هر شب و هر روز بری خدمات بدی. واسه خودت برنامه ریزی داشته باش.یک بهانهای بیار نرو بسه د ...
امروز به بهانه دخترم که مریض بود از صبح نرفتم واز عصر رفتم ولی دخترم حالش بهتر شد و دیدنش مجبور شدم برم خونشون، اگر نرم با شوهرم دعوا و ناراحتی میشه ، مادرشوهرم هم امشب میگفت شرمنده میدونم خسته شدی