2777
2789
عنوان

زندگی با مرد خودشیفته

194 بازدید | 18 پست

زندگی با ادم خودشیفته که مدام در حال توهین ،تحقیر و حمله روانی به توعه  ،۱۴ ساله دارم با یه خودشیفته زندگی میکنم  هزار تا مریضی گرفتم    خودشیفته ها رو میشه تغیر داد؟

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمیکه هر لحظه ازش میترسم که الان داد میزنه ،پرخاش گری میکنه ،توهین میکنه ،تحقیر میکنه و اسیب روانی میزنع ،همیشه منو مقصر همه چی میدونه  ولی وجهه ی بیرونیش مردیه که حمایتگزه و همه عاشقشن و سرش قسم میخورن  

ادمیکه هر لحظه ازش میترسم که الان داد میزنه ،پرخاش گری میکنه ،توهین میکنه ،تحقیر میکنه و اسیب روانی ...

ساعتها راجعبه خود شیفته ها مطلب خوندم و شنیدم ..... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خیر، تغییری نمی کنه... تا دیر نشده خودتون را نجات بدین. 

آدم خودشیفته، به تدریج همسرش را منزوی می کنه، اعتماد به نفسش را می کشه، بهش تلقین می کنه که هر مشکلی در زندگی پیش بیاد مقصر هست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

برای همه منطق داره ،حمایتگره ،در دسترسه  ولی فقط با من که همسرشم  همیشه درگیره  از نظرش من همه ی کارها و رفتارها و حتی حرف زدنم ،حتی راه رفتنم  همه چیزم ایراد داره  

خیر، تغییری نمی کنه... تا دیر نشده خودتون را نجات بدین. آدم خودشیفته، به تدریج همسرش را منزوی می کنه ...

من الان همینجور شدم ،منزوی شدم ،اظطراب اجتماعی گرفتم  غمگینم   افسردم  حال روحیم بده  ازش میترسم  تا میاد خونه  میگم الان شروع میکنه  التماسش میکنم فقط یک روز بحث نکنه  ولی همون روز بدتر میکنه

من الان همینجور شدم ،منزوی شدم ،اظطراب اجتماعی گرفتم غمگینم افسردم حال روحیم بده ازش میترسم تا ...

یک خانم از اشناهامون با وجود ٤ تا بچه و اوضاع مالی عالی که همسرش داشت، دو سه سال پیش جدا شد. خیلی ها حسرت زندگی ظاهری این خانم را داشتند، غافل از اینکه این مرد خودشیفته انواع و اقسام شکنجه های روحی را سر این خانم گ حتی بچه ها اورده بود. خدا را شکر الان حالش خیلی خوبه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
یک خانم از اشناهامون با وجود ٤ تا بچه و اوضاع مالی عالی که همسرش داشت، دو سه سال پیش جدا شد. خیلی ها ...

بعضی روزا  اینقدر خوب میشه رفتارش ،صبحانه اماده میکنه ،چایی میزاره ،محبت میکنه توجه میکنه  بعد یهو بی دلیل فرداش دوباره میشه همون ادم بیشخصیت و دردیدع قبلی