2777
2789

من یه دوستی دارم که برای داداشم رفتیم خاستگاریش

و اونا ایراد های بنی اسرائیلی میگرفتن😑 و جواب مارو نمیدادن هی 

میگفتن باید معاشرت کنیم

بعد از یکی دوماه ما دیگ صبرمون سر اومد گفتیم جواب میخوایم معاشرت نمیکنیم ( داشت محرم میشد ) و اوناهم گفتن نه

الان داداشم با یه دختر دیگ ازدواج کرده یکی دو هفته است

من به اون دختر اولی گفتم حلالم کنه اگ حقی گردنم داره هی میگفت حقی نیست از حرفاش فهمیدم با زبون بی زبونی میگه حلال نمیکنم 

منم بهش گفتم خب حلال نمیکنی بگو چیکار کنم حلالم کنی باز گفت حقی نیست و حال نکرد

کاری در حقش نکردم

ولی خب بالاخره رفتیم خاستگاریش بحثش تو خونمون بود و همون بحث ها یه جورایی غیبته دیگ چون اون که تو خونه ما نبود

پشت سرشم چیزی نگفتم گفتم امیدوارم بعدا پشیمون نشه که به داداشم گفت نه

ولی خب بالاخره حرفش تو خونمون بود

حالا من چیکار کنم اگ حقی ازش اومده گردن من از بین بره؟

خودش که حلالم نمیکنه

غیبت هم که نمیشه با پول جبران کرد

دین برای حل این مشکل راه حلی ارائه نداده؟

این چیزی که من دیدم هرچقد بگم حلالم کن و هرکاری بکنم هی میگه حقی نیست😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب شاید واقعا حقی نیست😐

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️

خوب شما که میگی حرف بدی نزدی

پس بی خیال

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

ای بابا سخت نگیر،ضمنا دین میگه غیبت چند جا جایزه یکیش همین جاست که خصوصیات و اخلاق طرف رو باید برای کسی که قصد ازدواج با طرف رو داره بگی.

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤
اون دختر اگر بدونه چه حرف هایی پشت سرش زده شده و شما هم حلالیت طلبیدین و اینکه وظیفتو انجام دادی و ا ...

واقعا؟ مطمئنی؟خب مثلا برگردم بهش بگم گفتیم خدارو شکر که تو گفتی نه که خیلی ناراحت میشه😑

واقعا؟ مطمئنی؟خب مثلا برگردم بهش بگم گفتیم خدارو شکر که تو گفتی نه که خیلی ناراحت میشه😑

نه اصلا نباید بگی که چه چیزی پشت سرش گفتی،به هیچ وجه چون دیگه اصلا نمیگذره

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤
به نيتش صدقه بده،،صلوات واسه كفاره گناهتون ميتونيدبفرستيدولي خب الان اگه ناراحتم باشه ازداداشتون هست ...

خب تو خونمون بحثش بود مدام

مامانم و داداشم رفته بودن خونشون که با دختره حرف بزنه داداشم

خیلی بد باهاشون رفتار کرده بودن

جوری که داداشم میگفت اگ دوست تو نبود همونجا از خونه اشون میزدم بیرون میومدم

بعد از اون کلی ناراحت بودن و همش میگفتن خیلی باهامون بد رفتار کردن ( و حرفشون تو خونه بود )