2777
2789
عنوان

بچه ها من حالم بده میشه بیاید

101 بازدید | 24 پست

یه مدتیه سینه سمت چپم درد میکنه مداوم نیست مثلا دوسع ثانیه تیر میکشه یا درد میکنه هرروزم تو آیینه نگاه میکنم سینه امو ...ولی اصلا جرات ندارم معاینه کنم...میترسم خیلی میترسم سرطان باشه ...من خیلی سختی کشیدم یعنی همش غصه داشتم ......الان نگرانم فکرم درگیره تواین مدت اصلا نمیخندم..یعنی منو بکشن هم سونو نمیرم پنیک میشم..‌نمیدونم چی کنم .از خدا خواستم منو با بیماری امتحان نکنه اصلا همش گریه میکنم..وقتی تو جمع هستم اصلا درد نمیکنه ..گاهی اوقات دوروز درد نداره

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حتی یه طرف سینمم زخم شده بود دورش دکتر گفت درماتیت نمیدونم چیچیه از وقتی سوتین نمیزارم بهترهمن در ...

دردم داشتی سونو رفتی؟

نگران نباشقبل از پری اینجوری میشهولی رو ذهنیتت خیلییییی کار کنذهن منفی بیماری رو واقعا جذب می کنه...

اخه اون ماه پریود شدم درد داره تا امروز پریود شدم 

چیزی نیست دورتبگردم دکتر برو همیشه که سرطان نیست

همین دکتر اسمش میاد از استرس میخوام بابا بیارم

دردم داشتی سونو رفتی؟

سونو نرفتم

تو هم مثل من خیلی وسواسیت داری

من اصلا سر همین سینه ی چپم یا دست چپم ی موقع هایی درد میگیره میترسم قلبم باشه فردا شاید برم دکتر قلب این استرسم بریزه