2777
2789

جواب آزمایش سرطان تو مثبت شد و ما خونه خراب شدیم...

یادمه تلفنی ک خبر بهم رسید ک تو وحشی ترین و بدترین نوع سرطان خون رو داری مدام گربه میکردم و میگفتم یاضامن آهو، ضامن عروس ما هم باش بخاطر بچه هاش...اما نشد ک بشه... الان ک می نویسم همه اون روزهای تلخ دوباره جلو چشام زنده میشن و من باور نمیکنم ک ماهاست ک نداریمت... ماهاست ک دخترای کوچیک تو نتونستن مامان صدا بزننت و ... دخترکوچولوت میگه عمه دلم برای مامانم تنگ شده داره صورتش یادم میره و اون لحظه درحالیکه بغض داره خفم میکنه میگم عزیزدلم منم دلم براش تنگ شده ... خدایا تو پناه این بچه ها باش ... 

روحت همه مادرای آسمونی شاد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارحمتشون کنه بی مادری خیلی سخته 😔

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔